We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

12 oktober 2017 12:28

Achtervolging eindigt met crash in Duitsland

Een auto met drie vermoedelijke inbrekers erin is gisteravond laat in Duitsland gecrasht na een achtervolging door de politie. Zowel de Nederlandse als de Duitse politie zat de verdachten op de hielen op de A12.

Bij de afslag Rees, een stukje na de grens bij Zevenaar, schoot de auto van de weg. De drie inbraakverdachten bleven ongedeerd.

De mannen van 18, 22 en 26 jaar zijn opgepakt door de Duitse politie. In de auto lagen een vuurwapen en spullen die vermoedelijk bij een inbraak waren buitgemaakt. Ze waren op de vlucht geslagen toen de politie hen in Arnhem wilde controleren. De eigenaar van de auto was bij de politie bekend vanwege eerdere diefstallen.

Meer op rtlnieuws.nl:

Topnieuws