We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

10 januari 2017 00:46

Aangereden agent Mario uit Den Haag is overleden

De Haagse agent die tijdens de jaarwisseling werd aangereden, is overleden. Agent Mario (36) raakte door de aanrijding zwaargewond.

De agent werd op nieuwjaarsdag rond 01:50 uur aangereden, terwijl hij ter hoogte van het Kaapseplein op de Hoefkade stond. Er was waarschijnlijk geen sprake van opzet. De 27-jarige bestuurster die hem aanreed werd aangehouden en verhoord. Ze werd daarna weer vrijgelaten.

Zwaar hersenletsel

Agent Mario werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Sinds 1 januari lag hij op de intensive care. Hij hield aan het ongeval onder andere zwaar hersenletsel over. Aan de gevolgen daarvan is hij nu overleden.

Bij het politiebureau waar de agent werkte, kwamen na het ongeluk veel steunbetuigingen binnen. De familie laat na zijn overlijden weten dat ze dat waardeerden. "Wij hebben de afgelopen 9 dagen tussen hoop en vrees geleefd. Ondanks alle goede zorgen van het medisch team, heeft het niet zo mogen zijn. Graag willen wij nogmaals iedereen bedanken voor de vele steunbetuigingen en beterschapswensen. Die zijn voor ons van onbeschrijfelijke waarde."

Topnieuws