Ga naar de inhoud
Magazine

5 verslavende apps

1. THREES

Threes is een super verslavend puzzelspelletje. Het doel is om een zo hoog mogelijke score te krijgen. Dit doe je door cijfers in elkaar te schuiven en die op te tellen. Zo schuif je de 1 in de 2, de 3 in de 3, de 6 in de 6, de 12 in de 12 etc. Bij het schuiven, verschuif je niet één blokje met getal, maar verschuift de hele kolom of rij en dat maakt het lastig. Het vergt dus wat denkwerk wil je een dikke score halen.

Thumbnail

Prijs: € 2,99 + € 3,41
Beschikbaar voor: iOS + Android

 

2. THE MESH

Bij The Mesh train je jouw hersens en moet je weer cijfers op en aftellen, vermenigvuldigen en aftrekken. Het spel bestaat uit een puzzel met cijfertjes. Deze cijfers zijn verdeeld over verschillende tegels. In het midden van de puzzel staat een cijfer, dit cijfer geeft aan welk getal je aan het einde moet overhouden. Tevens kun je dat cijfer bereiken door de andere cijfers die verdeeld zijn over het bord op te tellen en af te trekken. Ook daar moet je over nadenken want je kunt zelf het cijfer negatief of positief maken door er op te tikken. Cijfer bereikt maar houd je toch nog wat getallen over? Dan wordt de totaalsom hiervan afgetrokken van het totale aantal tegels dat beschikbaar is in het volgende level. En dat maakt het er zeker niet makkelijker op.
Klinkt ingewikkeld? Is het ook absoluut! Sla dus zeker niet de tutorial aan het begin over.

Thumbnail

Prijs: Gratis
Beschikbaar voor: iOS

 

3. STACK

Stack is echt het meest simpele spelletje ooit. Het enige dat je hoeft te doen, is de blokjes die voorbij schuiven neer te leggen op de stapel die er al ligt. In het midden als het even kan, want dan is de toren het stabielste, leg je 'm aan de zijkant dan begint 'ie te wiebelen, des te sneller je weer opnieuw moet beginnen. Stapelûh!

Thumbnail

Prijs: Gratis
Beschikbaar voor: iOS & Android

 

4. MONUMENT VALLEY

De app Monument Valley is echt de moeite waard om te downloaden. De app won in 2014 de Apple Design Award, werd tevens verkozen tot beste game van het jaar én Frank Underwood speelde het spel in House of Cards. In het spel moet je een poppetje door een 3D-doolhof leiden, waarbij je zelf de paden moet verleggen. Dat klinkt overigens makkelijker dan het is.
Dus wil jij je even voelen als Frank Underwood? Download dan snel het spel.

Thumbnail

 

Prijs: € 3,99
Beschikbaar voor: iOSAndroid & WP8

 

5. SUPER SHARP

Super Sharp is super scherp. Met je vinger moet je geometrische vormen doorvormen, zodat deze afgesneden vormen een ander stipje in dezelfde kleur in het scherm aanraken. De bedoeling is om met zo min mogelijk snedes het stipje aan te raken. Lukt het niet? Dan kun je rechtsboven op je scherm tikken om het opnieuw te proberen.
Via het overzicht (tap linksboven) kun je zien of je jouw level in het minst aantal stappen hebt gehaald. Is de ster licht van kleur dan moet je nog ff door zetten! De eerste levels zijn onwijs makkelijk en dat is extra fijn want zo krijg je het spelletje snel onder de knie. Het spel heeft 8 levels met elk een X-aantal puzzels die natuurlijk steeds lastiger worden.

Thumbnail

 

Prijs: Gratis
Beschikbaar voor: iOS

Nog niet uitgespeeld? Wellicht dat er nog iets tussen deze apps zit >
 

Thumbnail

Nina Verberne is vergroeid met haar iPhone en chief editor van Always with, dé techsite speciaal voor vrouwen. Ze vindt niets leuker dan met jou haar favoriete apps en handige knowhow te delen!