Ga naar de inhoud
In samenwerking met Samsung

Haal je eigen bioscoop in huis

In 1970 werd de eerste Samsung zwart-wit tv op de markt gebracht: een grote houten kast met een klein bol, zwart-wit schermpje. Ook 'curved' dus, maar dan precies andersom. 

Thumbnail

Tegenwoordig is de tv is niet langer een klein kastje in de hoek van de kamer maar een integraal onderdeel van ons interieur. We willen allemaal onze eigen thuisbioscoop om lekker met de hele familie series en films te kijken. Drie redenen om over te stappen op een curved tv:

Thumbnail

1. De curved tv biedt een betere kijkervaring. Niet alleen is UHD nog 4x scherper dan Full HD, je wordt door de gebogen vorm ondergedompeld in wat zich op het scherm afspeelt. Met de curved tv haal je je eigen bioscoop in huis … een bak popcorn erbij en genieten maar!

2. Omdat de tv zo’n centrale plaats in ons interieur inneemt, moet ie er ook wel goed uitzien. Uit onderzoek blijkt dat onze hersenen ronde vormen prettig vinden en een gevoel van geborgenheid geven. 

Thumbnail

3. Gewoon televisiekijken is er eigenlijk niet meer bij. Iedereen wil smart tv, internet, 3d, perfect bewegend beeld, aansluitmogelijkheden voor HDMI en USB. De Samsung Curved UHD TV heeft al deze dingen en meer. Kortom: je kunt jaren vooruit!

Kijk op www.samsung.com voor meer informatie.