Ga naar de inhoud
RTL Wonen

Funda-vondst: 5 huizen van BN’ers die nu te koop staan

Beeld © Funda

Heb jij stiekem altijd al eens binnen willen kijken bij de luxe en glamoureuze villa’s van bekende Nederlanders? Dat kan! We hebben een aantal pareltjes voor je gevonden die nu te koop staan op Funda. Pak je virtuele sleutelbos en laat je inspireren door de bijzondere stijl van deze celebs.

1. De karakteristieke villa van Maxime Meiland

We trappen af met Maxime, bekend om haar verschijning in de programma’s ‘Ik Vertrek’ en ‘Chateau Meiland’. Ze heeft in haar stulpje in Noordwijk de perfecte sfeer gecreëerd om lekker te kunnen wijnen. Het klassieke exterieur van de villa komt terug in de styling en bang om kleur te gebruiken is ze zeker niet! Begin maar vast met sparen, want het staat te koop voor maar liefst €2.195.000.

Bekijk het huis hier op Funda.

Klik op de pijltjes rechts op de foto om het interieur te bekijken. 

2. Louis van Gaals luxe appartement

Als je doel(punt) is om elke dag te genieten op het strand en in de weelderige duinen, is dit appartement van icoon Louis van Gaal in Noordwijk echt iets voor jou. Klassieke stijl en hedendaags comfort gaan hand in hand in dit royale verblijf, die een volledige etage bevat. Met maar liefst drie balkons, uitzicht op zowel strand als duinen én ligging aan een natura-2000 gebied kan je hier wonen en leven als een koning. Je hoeft alleen nog €3.998.000 opzij te zetten... 

Bekijk het huis hier op Funda.

3. Fajah Lourens' landelijke juweeltje

Kun je maar moeilijk kiezen tussen een bruisend leven in de stad of rust op het platteland? Fajah, bekend van haar rol als Yasmin in ‘Goede tijden, slechte tijden’ en haar werk als fitnessgoeroe, geniet van beide werelden! Haar opmerkelijke perceel ligt net buiten Amsterdam, maar bevindt zich midden in de natuur. Het interieur is te omschrijven als modern, elegant en rustgevend. En heb je de paarden al gespot? Voor een prijs van €3.800.000 is dit optrekje met gastenverblijf, weiland en paardenboxen voor jou!

Bekijk het huis hier op Funda.

4. Blaricumse buitenkans van Paul de Leeuw

Verscholen tussen het groen ligt in Blaricum het tijdloze familiehuis van Paul de Leeuw. Ondanks dat het huis met haar 316 m² riant te noemen is, voelt het tóch knus aan. Je kan zien dat er in het huis geleefd wordt. Kijk bijvoorbeeld maar naar de landelijke woonkeuken met gigantische verzameling keukengerei. Of de gave studio, compleet met opnameapparatuur en geluidsisolatie. Het interieur is echt een perfecte combinatie van klassieke charme en moderne luxe, waar je voor €2.995.000 zelf van kan genieten!

Bekijk het huis hier op Funda.

5. Het stijlvolle landhuis van Carlo Boszhard

Dat Boszhard houdt van styling is zeker terug te zien in het ontwerp van zijn authentieke woning, die een echte fusie van stijlen is. Portugese tegels in de landelijke keuken, glas-in-lood paneeldeuren, een moderne keuken en een klassieke Franse wenteltrap; je ziet het allemaal terug in de foto’s en tóch voelt het interieur als één geheel. Dit bijzondere optrekje in het lint van Landsmeer staat te koop voor €1.298.011.

Bekijk de foto's en lees meer over dit prachtige huis op Funda.

Funda-vondst:
Ook een bijzonder interieur:
Funda-vondst: dit is waarschijnlijk het meest kleurrijke interieur op Funda
Voor meer artikelen van RTL Wonen, klik hier: