Ga naar de inhoud
Kopen Zonder Kijken: Jaren Later

Deze koppels zien we terug in ‘Kopen Zonder Kijken: Jaren Later’

Knalroze muren, klassieke visgraatvloeren, stalen deuren en kekke dierenprints. Je hebt het de afgelopen jaren genoeg terug gezien in ‘Kopen Zonder Kijken’. Maar, wonen de koppels nog wel in hetzelfde huis dat zij ooit blind kochten? En ziet het er nog steeds hetzelfde uit? Roos gaat in de nieuwe online serie 'Kopen Zonder Kijken: Jaren Later' langs om een kijkje te nemen.

Styliste Roos Reedijk gaat op pad en neemt een kijkje bij de deelnemers uit de allereerste seizoenen. Maar welke koppels kunnen we de komende weken terugzien?

Aflevering 1: Jeffrey en Larissa

Jeffrey en Larissa waren de aller-allereerste deelnemers van Kopen Zonder Kijken. Wonen zij nog in het huis dat zij vier jaar geleden kochten in Alkmaar? En wonen ze daar nog met z’n drieën? De helderziende Martijn had bij de oplevering al door dat dat voor korte duur zou zijn…

Aflevering 2: Sabine

Dat er in vier jaar tijd veel kan gebeuren, blijkt maar uit het verhaal van Sabine. Samen met haar man Ferry gaf ze zich op voor Kopen Zonder Kijken. De kinderen uit huis, dus tijd voor een nieuw huis en veel reizen. Maar helaas viel deze grote droom na anderhalf jaar in duigen. Ferry wordt ernstig ziek en komt te overlijden. Toch hebben ze samen veel mooie herinneringen gemaakt in het huis.

Aflevering 3: Anouk en Matthijs

Ook gaat Roos langs bij daredevils Anouk en Matthijs uit het eerste seizoen. Toen ze hoorden dat de aflevering 1 miljoen keer werd bekeken, was hun eerste reactie: op naar het buitenland! Toch bleef het huis hun stabiele basis. Al helemaal in de lastige tijd toen Anouk ernstig ziek werd. 

Aflevering 4: Luuk en Marijke

Bob ging voor een volledige uitbouw in Tilburg. Het huis was van binnen onherkenbaar en leek volgens Luuk en Marije wel twee keer zo groot. Maar ondertussen is het gezin ook bijna twee keer zo groot. Past dat nog allemaal in hun klassieke jaren '30 woning?

Aflevering 5: Barbra en Albert Jan

Barbra en Albert Jan gingen voor de volgende stap in hun relatie: samenwonen. Het koppel was alleen niet meteen enthousiast over de woning. Maar met een bouwbudget van 175 duizend euro, kan Bob wel wat. Zijn ze nog steeds zo blij met het eindresultaat?

Aflevering 6: Joeke en Fernant

De onthulling van hun blindgekochte huis was een totale shock. “Dit hadden wij nooit gekocht!”, zeiden Joeke en Fernant meteen. Zullen ze nog steeds in hun opknaphuis in Haarlem wonen? Of hebben ze alweer verhuisplannen? Roos geeft in elk geval een aantal nieuwe stylingtips. 

Kopen Zonder Kijken: Jaren Later

00:25
Voor meer artikelen van RTL Wonen, klik hier: