Ga naar de inhoud
De Moeite Waard?!

Bobs Fliptips: De buitenkant van je huis wel of niet schilderen?

Zou jij het flipavontuur aangaan met je moeder? Niet iedereen zou dat zien zitten, maar toch gaan Majoke en haar 21-jarige zoon Marijn de uitdaging aan en maken hun droom waar in het tv-programma 'De Moeite Waard?!'. Ze gaan een huis flippen: oftewel, kopen, slopen, opknappen én verkopen. Hopelijk met genoeg winst, zodat het allemaal de moeite waard was. Niemand minder dan bouwkundige Bob Sikkes ondersteunt het duo. Hij geeft tips én houdt het proces nauwlettend in de gaten.

Majoke noemt zichzelf impulsief en vertelt dat Marijn nog een tikkeltje erger is. Dat zij meedoen aan 'De Moeite Waard?! is voor hun omgeving dus niks geks. Als stylist heeft Majoke wel ervaring met het inrichten van huizen, maar alles verbouwen en flippen kan ze – vanwege haar fysieke gesteldheid – niet aan. Daarom is Marijn gelukkig haar helpende hand.

Maar extra tips van Bob kunnen zij gegarandeerd gebruiken. Want, de buitenkant van het huis schilderen: moet je dat wel willen? Je kunt het immers haast niet meer terugdraaien. En hoe belangrijk is de tuin eigenlijk als je een huis totaal gaat flippen? En aan welke wensenlijst moet je voldoen? Hij helpt elk duo door het proces heen, maar helpt ook jou uit de brand bij dit soort vraagstukken. Speciaal voor de kijkers zet Bob Sikkes namelijk alle belangrijke tips op een rij in De Moeite Waard?! Fliptips van Bob Sikkes.

Hoe belangrijk is schilderwerk buiten? Bob legt het uit!

02:44
Bobs
Lees ook:
Bobs fliptips voor het opknappen van een woning met klassieke elementen
Voor meer artikelen van RTL Wonen, klik hier: