Ga naar de inhoud
The Interior Project VIPS

Binnenkijken bij het vintage interieur van Géza Weisz

In het The Interior Project VIPS zie je hoe een groep BN’ers met elkaar de strijd aan gaan om te laten zien wie van hen de beste interieurstylist is, met deze week de grande finale! Maar… hoe wonen deze interieurstylisten in de dop er zelf eigenlijk bij? Wekelijks neemt presentator Edson da Graça een kijkje bij een van hen thuis. Deze week kijken we binnen bij finalist Géza Weisz!

Binnenkijken bij het vintage paleis van Géza Weisz

Na alle interieurs van de kandidaten te hebben bezocht is het nu dan tijd voor last but not least finalist Géza Weisz. Géza woont in hartje Amsterdam in een oud pand uit circa 1613. Naast oud is zijn woning ook nog eens erg laag, waardoor het dus zeker niet geschikt is voor Edson. Zoals je al in de voorgaande opdrachten hebt kunnen zien is Géza gek op vintage meubels en materialen met karakter, wat dan ook duidelijk terug te zien is in zijn interieur. Ook wilde hij dolgraag een hotelsfeer aan zijn slaapkamer toevoegen door hier een badkamer en suite te realiseren. Het resultaat mag er zeker zijn, maar ook deze badkamer blijkt niet echt geschikt voor Edson. 

Binnenkijken bij de karakteristieke woning van Géza Weisz

05:31
Binnenkijken
Bekijk ook:
Binnenkijken bij het chique interieur vol gadgets van Carolien Spoor

The Interior Project VIPS

In The Interior Project VIPS gaan een aantal BN’ers mét een passie voor interieurdesign wekelijks met elkaar de strijd aan om erachter te komen wie van hen de beste interieurstylist is. Met uiteindelijk als ultieme finale opdracht: het stylen van een luxe hotelsuite in Hotel De l’Europe in Amsterdam. Vóór die grande finale moesten ze eerst nog een aantal uitdagende opdrachten zien te doorstaan, die wekelijks worden gejureerd door vast jurylid Leco van Zadelhoff – zelf pro-amateur op interieurgebied – én een wisselend gastjurylid. 

Tips van de experts 

Uiteraard krijgen ze ook wekelijks tips van een expert op dit gebied. Zo deelde interieurarchitecte Monique des Bouvrie eerder al haar gouden stylingtips en ook interieurdesigner en Kopen Zonder Kijken aannemer Bob Sikkes gaf waardevolle tips. Deze week was het de beurt aan Edward van Vliet, internationaal interieurdesigner van onder andere veel luxe hotels, om de overgebleven twee finalisten te jureren én tips te geven over waar ze rekening mee moeten houden bij het inrichten van een luxe hotelsuite of woning. 

Shop The Look

Heb je deze finale aflevering mooie kleuren, meubels en accessoires gezien in de twee superdeluxe hotelsuites? Bekijk de Shop the Look om te zien waar je deze items kunt scoren! 

Voor meer artikelen van RTL Wonen, klik hier: