Ga naar de inhoud
The Interior Project VIPS

Brian en Peer geven tips: Zo geef je je woning een luxere uitstraling

Tijdens de halve finale van The Interior Project VIPS moesten de overgebleven drie kandidaten aan de slag met het inrichten van een luxe wijnsilo. Drie unieke modelwoningen die binnen het hogere segment vallen. Aan Géza, Carolien en Shelly de taak om de woonkamers klaar te maken voor de verkoop. Maar... hoe breng je dat luxe gevoel over? Het Brabantse ontwerpersduo Peer Akkermans en Brian Jacobs geven je daarom een aantal handige tips.

Peer en Brian geven tips voor inrichten van luxe woning

02:16

Interieur met een ziel

Het altijd gezellige duo Peer & Jacobs staat bekend om hun stijlvolle interieurs. Ze halen hun inspiratie onder andere uit kunst, muziek en reizen. En dat is goed terug te zien in hun stijl. Een goed interieur moet volgens hen echt een ziel hebben om tot leven te komen. Het moet persoonlijk zijn, warm en zeker niet minimalistisch. Een groot deel van hun klanten komt uit het hogere segment. En daarom zijn zij deze week het perfecte duo om de luxe wijnsilo's te beoordelen én de kandidaten tips te geven om groots uit te pakken tijdens hun nieuwe opdracht. 

In de aflevering zag je al een aantal tips voorbijkomen, onder andere over het aanbrengen van structuur en omgaan met een ronde ruimte. In de onderstaande video geven zij nog veel meer handige tips. 

The Interior Project VIPS

In The Interior Project VIPS gaan zes BN’ers mét een passie voor interieurdesign wekelijks met elkaar de strijd aan om erachter te komen wie van hen de beste interieurstylist is. Met uiteindelijk als ultieme finale opdracht: het stylen van een luxe hotelsuite in Hotel De l’Europe in Amsterdam. Maar daarvoor moeten ze eerst nog een aantal andere uitdagende opdrachten zien te doorstaan, die wekelijks worden gejureerd door vast jurylid Leco van Zadelhoff – zelf pro-amateur op interieurgebied – én een wisselend gastjurylid. Deze week is dat het Brabantse ontwerpersduo Peer Akkermans en Brian Jacobs. Samen hebben zij een succesvol interior designbureau genaamd Peer & Jacobs.

Shop the Look 

Heb je mooie meubels, accessoires en kleuren gespot in de luxe woonkamers van Carolien, Géza en Shelly? Bekijk hier de Shop The Look om te zien waar de items vandaan komen. 

Voor meer artikelen van RTL Wonen, klik hier: