Ga naar de inhoud
The Interior Project VIPS

Binnenkijken bij Euvgenia Parakhina: 'Linoleum? Dat is echt een belediging voor mij'

In het woonprogramma The Interior Project VIPS zie je wekelijks hoe een aantal BN’ers met elkaar de strijd aan gaan om te laten zien wie van hen de beste interieurstylist is. Maar… hoe wonen deze interieurstylisten in de dop er zelf eigenlijk bij? Wekelijks neemt presentator Edson da Graça een kijkje bij een van hen thuis. Deze week laat Euvgenia Parakhina zien hoe ze woont en wat er haar favoriete meubel is.

Binnenkijken bij Euvgenia Parakhina 

In de aflevering was al te zien Euvgenia houdt van vierkant en strak. Nadat ze introk in het huis waar haar man al woonde, ging ze flink aan de slag met het interieur. Een aantal muren werden afgebroken om meer licht binnen te krijgen. Daarnaast werd de vloer voorzien van strakke lichte gietvloer die ook nog eens bestendig is tegen schoenen met hakken. Hout doet Euvgenia denken aan werk. Ze danst altijd op houten vloeren. En haar werk "wil ze niet in huis hebben". 

Voor de meubels heeft ze hier en daar wel een compromis moeten sluiten met haar man. Hij koos de eettafel en zij de salontafel. En die laatste heeft wel heel veel mogelijkheden. Het is te zien in The Interior Project VIPS: Hometour. 

 

Hometour: Euvgenia Parakhina kiest voor licht en ruimte

05:01

The Interior Project VIPS

In The Interior Project VIPS gaan een aantal BN’ers mét een passie voor interieurdesign wekelijks met elkaar de strijd aan om erachter te komen wie van hen de beste interieurstylist is. Met uiteindelijk als ultieme finale opdracht: het stylen van een luxe hotelsuite in Hotel De l’Europe in Amsterdam. Maar daarvoor moeten ze eerst nog een aantal andere uitdagende opdrachten zien te doorstaan, die wekelijks worden gejureerd door vast jurylid Leco van Zadelhoff – zelf pro-amateur op interieurgebied – én een wisselend gastjurylid. Deze week is dat horecaondernemer Rein Rambaldo. 

Tips om een perfect horeca terras te ontwerpen 

Uiteraard krijgen ze ook wekelijks tips van een expert op dit gebied. Zo gaf Monique des Bouvrie al enkele gouden stylingtips en deze week is het de beurt aan Rein Rambaldo die 7 tips geeft voor het praktisch en sfeervol inrichten van een horeca terras, zodat het publiek verleid wordt om plaats te nemen. 

Shop The Look

Heb je deze aflevering mooie kleuren, meubels en accessoires gezien in de vier schitterende terrassen? Bekijk de Shop the look om te zien waar je deze items kunt scoren! 

Voor meer artikelen van RTL Wonen, klik hier: