Ga naar de inhoud
The Interior Project VIPS

Dit zijn dé trucs voor een succesvol horeca terras

Waarom loop je het ene terras zo voorbij en waarom zit het terras ernaast altijd vol? Voor het inrichten van een terras voor de horeca zijn er een aantal belangrijke onderdelen om rekening mee te houden. Horecaondernemer Rein Rambaldo is deze week gast jurylid in The Interior Project VIPS en heeft een aantal goede adviezen voor de kandidaten.

Het perfecte terras volgens Rein Rambaldo 

In horecaland is Rein Rambaldo een bekende naam. Hij heeft al meerdere succesvolle horecaondernemingen op zijn naam staan zoals MaMa Kelly Amsterdam. Een perfect terras is niet alleen uitnodigend voor de gasten, maar ook functioneel voor de eigenaar. Daarom zijn zaken als aankleding, maar juist ook routing belangrijke onderdelen van een goed terras. In 'The Interior Project VIPS: Tips Van De Expert', geeft het gast jurylid de kandidaten tips om het horecaterras naar een hoger niveau te tillen. 

In de aflevering zag je al een paar van Reins tips voorbijkomen, onder andere over het meubilair en de aankleding. In de onderstaande video geeft hij nog veel meer handige tips. 

Handige tips van Rein Rambaldo voor hét perfecte horecaterras

03:06

The Interior Project VIPS

In The Interior Project VIPS gaan een aantal BN’ers mét een passie voor interieurdesign wekelijks met elkaar de strijd aan om erachter te komen wie van hen de beste interieurstylist is. Met uiteindelijk als ultieme finale opdracht: het stylen van een luxe hotelsuite in Hotel De l’Europe in Amsterdam. Maar daarvoor moeten ze eerst nog een aantal andere uitdagende opdrachten zien te doorstaan, die wekelijks worden gejureerd door vast jurylid Leco van Zadelhoff – zelf pro-amateur op interieurgebied – én een wisselend gastjurylid. 

Shop the Look 

Heb je mooie meubels, accessoires en kleuren gespot op de terrassen van Carolien, Euvgenia, Géza en Shelly? Bekijk hier de Shop The Look om te zien waar de items vandaan komen. 

Voor meer artikelen van RTL Wonen, klik hier: