Ga naar de inhoud
The Interior Project VIPS

De 8 beste interieurtips van Bob Sikkes: 'Trends? Who cares?!'

De deelnemers van 'The Interior Project VIPS' mochten in de derde aflevering aan de slag met het restylen én praktisch indelen van vijf studentenkamers. Oftewel: kleine ruimtes, grote uitdagingen! Dé expert die hen daarbij kan helpen met de beste tips en adviezen? Bob Sikkes – bekend van Kopen Zonder Kijken – natuurlijk!

Bob Sikkes' beste tips voor het inrichten van een kleine ruimte

Naast het beoordelen van de eindresultaten kreeg gastjurylid Bob Sikkes ook de taak om de kandidaten te adviseren. Voordat de interieurdesigners in de dop aan de make-over van de kleine studentenkamers begonnen, kregen ze dan ook een aantal nuttige tips van Bob. Als interieurontwerper en aannemer weet hij immers als geen ander hoe je een kleine ruimte zo praktisch en sfeervol mogelijk kunt inrichten. 

In de aflevering zag je al een paar van Bobs tips voorbijkomen, onder andere over licht, het optimaal benutten van de kleine ruimte en het wel of niet toepassen van trends. In de onderstaande video geeft hij nog veel meer handige tips. 
 

8 Tips voor het inrichten van een kleine ruimte

02:17

The Interior Project VIPS

In The Interior Project VIPS gaan een aantal BN’ers mét een passie voor interieurdesign wekelijks met elkaar de strijd aan om erachter te komen wie van hen de beste interieurstylist is. Met uiteindelijk als ultieme finale opdracht: het stylen van een luxe hotelsuite in Hotel De l’Europe in Amsterdam. Maar daarvoor moeten ze eerst nog een aantal andere uitdagende opdrachten zien te doorstaan, die wekelijks worden gejureerd door vast jurylid Leco van Zadelhoff – zelf pro-amateur op interieurgebied – én een wisselend gastjurylid. 

Shop the Look 

Heb je mooie meubels, accessoires en kleuren gespot in de studentenkamers van Carolien, Euvgenia, Géza, Ruth en Shelly? Bekijk hier de Shop The Look om te zien waar de items vandaan komen. 

Voor meer artikelen van RTL Wonen, klik hier: