Ga naar de inhoud
The Interior Project Vips

Binnenkijken bij het chique interieur vol gadgets van Carolien Spoor

In het The Interior Project VIPS zie je wekelijks hoe een aantal BN’ers met elkaar de strijd aan gaan om te laten zien wie van hen de beste interieurstylist is. Maar… hoe wonen deze interieurstylisten in de dop er zelf eigenlijk bij? Wekelijks neemt presentator Edson da Graça een kijkje bij een van hen thuis. Deze week kijken we binnen bij Carolien Spoor!

Binnenkijken bij Carolien Spoor

Carolien woont in een mooie landelijke omgeving, mét kippetjes en geitjes rondom haar huis. Maar van binnen is het alles behalve landelijk. Zeg maar gerust op en top chic én hypermodern tegelijk. Van een verwarmde toiletbril tot een überchique keuken en een douche zó groot dat het hele gezin eronder kan staan. Oh en die verwarmde toiletbril moest Edson natuurlijk wel even proberen…  

Carolien Spoor showt haar landelijke stulpje

05:55

The Interior Project VIPS

In The Interior Project VIPS gaan een aantal BN’ers mét een passie voor interieurdesign wekelijks met elkaar de strijd aan om erachter te komen wie van hen de beste interieurstylist is. Met uiteindelijk als ultieme finale opdracht: het stylen van een luxe hotelsuite in Hotel De l’Europe in Amsterdam. Maar daarvoor moeten ze eerst nog een aantal andere uitdagende opdrachten zien te doorstaan, die wekelijks worden gejureerd door vast jurylid Leco van Zadelhoff – zelf pro-amateur op interieurgebied – én een wisselend gastjurylid. 

Tips van de experts 

Uiteraard krijgen ze ook wekelijks tips van een expert op dit gebied. Zo deelde interieurarchitecte Monique des Bouvrie eerder al haar gouden stylingtips en ook interieurdesigner en Kopen Zonder Kijken aannemer Bob Sikkes gaf waardevolle tips. Deze week was het de beurt aan het Brabantse ontwerpersduo Brian Jacobs en Peer Akkermans om de overgebleven drie kandidaten te jureren én tips te geven over waar ze rekening mee moeten houden bij het inrichten van een luxueuze woning. 

Shop The Look

Heb je deze aflevering mooie kleuren, meubels en accessoires gezien in de drie luxe wijnsilo's die door de kandidaten werden omgetoverd tot miljoenenvilla's? Bekijk de Shop the Look om te zien waar je deze items kunt scoren! 

Voor meer artikelen van RTL Wonen, klik hier: