Ga naar de inhoud
The Interior Project VIPS

Dit zijn dé gouden stylingtips van Monique des Bouvrie

In The Interior Project VIPS gaf interieurarchitecte én gastjurylid Monique des Bouvrie de kandidaten al een aantal handige stylingtips. Maar dat was nog niet alles, want in de onderstaande video geeft ze nóg veel meer van haar gouden tips prijs. Dit zijn haar 9 beste tips op het gebied van interieurstyling.

The Interior Project VIPS

In The Interior Project VIPS gaan zes BN’ers mét een passie voor interieurdesign wekelijks met elkaar de strijd aan om erachter te komen wie van hen de beste interieurstylist is. Met uiteindelijk als ultieme finale opdracht: het stylen van een luxe hotelsuite in Hotel De l’Europe in Amsterdam. Maar daarvoor moeten ze eerst nog een aantal andere uitdagende opdrachten zien te doorstaan, die wekelijks worden gejureerd door vast jurylid Leco van Zadelhoff – zelf pro-amateur op interieurgebied – én een wisselend gastjurylid. Deze week is dat interieurarchitecte Monique des Bouvrie. 

Dé gouden stylingtips van Monique des Bouvrie

Naast het beoordelen van de eindresultaten kreeg Monique des Bouvrie ook de taak om de kandidaten te adviseren. Voordat de kandidaten aan hun eerste grote opdracht begonnen, kregen ze dan ook een aantal nuttige stylingtips van Monique. 

In de aflevering zag je al een paar nuttige tips voorbij komen, onder andere over het maken van een plattegrond en het kiezen van het juiste licht. In de onderstaande video geeft ze je nog veel meer handige tips. 

De beste interieurtips van Monique des Bouvrie

02:48

Shop the Look 

Heb je mooie meubels, accessoires en kleuren gespot in de drie opgeknapte vakantiehuisjes van Carolien Spoor, Défano Holwijn, Euvgenia Parakhina, Géza Weisz, Ruth Jacott en Shelly Sterk? Bekijk hier de Shop The Look om te zien waar de items vandaan komen. 

Voor meer artikelen van RTL Wonen, klik hier: