Ga naar de inhoud
The Interior Project VIPS

Nieuw programma! The Interior Project VIPS

Wat hebben Carolien Spoor, Défano Holwijn, Euvgenia Parakhina, Géza Weisz, Ruth Jacott en Shelly Sterk met elkaar gemeen? Zij delen hun passie voor interieurdesign in een nieuw woonprogramma! In The Interior Project: Vips gaan zij met elkaar de strijd aan om te laten zien wie de beste interieurstylist is.

De BN’ers krijgen wekelijks een opdracht om een uitdagende ruimte onder handen te nemen. Van het maken van een plattegrond tot het shoppen van het interieur: alles is in de handen van de deelnemers. Daarna hebben zij slechts twee dagen de tijd om hun plannen te realiseren op locatie. Hier staan zij voor de uitdaging de wens van de opdrachtgever uit te voeren en tegelijkertijd hun eigen signatuur te laten zien.

Dé interieurdroom

Voor de finalisten wacht de ultieme interieurdroom: het stylen van een luxe hotelsuite in Hotel De l’Europe in Amsterdam.

Leco van Zadelhoff

Co-host, jurylid en medebedenker van het programma Leco van Zadelhoff – zelf pro-amateur op interieurgebied – beoordeelt het werk van de deelnemers. Iedere week wordt hij bijgestaan door een wisselende interieurexpert. Samen geven zij de BN’ers tips om de locatie zo goed mogelijk in te delen en te stylen. Leco is zelf een ervaringsdeskundige als het om interieur gaat. “Dat ik deze andere kant van mezelf kan laten zien dankzij dit programma, is echt een eer. Na veertien verhuizingen in 25 jaar, kan ik wel zeggen dat interior design iets meer is geworden dan een uit de hand gelopen hobby.”

Edson da Graça

Voor presentator Edson da Graça is dit programma een leerzame ervaring geweest. Hij heeft veel inspiratie opgedaan uit de ontwerpen van de deelnemers en de kennis van Leco. Hierdoor durft hij zijn eigen interieur spannender te maken dan het ‘veilige’ gebroken wit dat hij normaal kiest.  

‘The Interior Project: Vips’ is vanaf dinsdag 11 april wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

The Interior Project: Vips

00:56

Fotocredits

Headerfoto: William Rutten

Voor meer artikelen van RTL Wonen, klik hier: