Dieren adopteren

Deze dieren uit seizoen 3 van Eigen Huis & Tuin hebben een baasje gevonden

28 januari 2022 20:08 Aangepast: 30 januari 2022 11:30

Afgelopen seizoen nam onze dierenarts Piet regelmatig een huisdier mee naar de studio. Veel van deze dieren waren via stichting Flappus of Verhuisdieren ter adoptie gesteld, maar hadden helaas nog geen nieuw baasje gevonden. Daarom stroopte het team van Eigen Huis & Tuin de mouwen op. Mét succes, want bijna alle dieren hebben na de uitzending een fijn thuis gevonden met een lief baasje! Wij hebben hiervan een overzicht gemaakt.

Geadopteerde dieren

Deze huisdieren zijn na de uitzending van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven geadopteerd en hebben een fijn thuis gevonden:

Hond Cody (seizoen 2, aflevering 3)

Cody werd vanuit Griekenland naar Nederland gehaald en heeft inmiddels een warm nestje gevonden.

Katten Blackie en Vlekkie (seizoen 2, aflevering 8)

Deze twee katten wilden erg graag samen blijven en hebben nu gelukkig een fijn thuis gevonden.

Hond Boaz (seizoen 3, aflevering 3)

Deze lieverd leefde eerst een hele poos op straat met een dakloos baasje die toen helaas niet meer voor hem kon zorgen. Boaz houdt van spelen met andere honden, autorijden en wandelen en gelukkig heeft hij nu een nieuw baasje gevonden met wie hij dat allemaal kan doen!

Miniatuurvoorbeeld
Elke week nieuwe inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Konijnen Sproet en Lilly (seizoen 3, aflevering 8)

De vriendjes Sproet en Lilly kwamen vanuit stichting Flappus uit Zwolle en wilden graag bij elkaar blijven. We zijn blij dat we kunnen vertellen dat dit gelukt is!

Hond Dave (seizoen 3, aflevering 18, 38)

De vijfjarige knuffelbeer Dave was maar liefst twee afleveringen lang hard op zoek naar een liefdevol baasje. Hij werd geboren op Curaçao waar hij leefde als straathondje waardoor hij nu niet goed tegen prikkels kan. Maar gelukkig heeft hij een rustig nestje gevonden met een baasje die hem lekker veel aandacht en knuffels geeft. Hij voelt zich helemaal thuis!

Hamster Mark (seizoen 3, aflevering 83)

Ook deze hamster is een tijdlang opgevangen geweest bij stichting Flappus waar ze voor de dieren zorgen totdat ze een nieuwe woonplaats hebben gevonden. En ook bij Mark kunnen we zeggen dat dat gelukt is!

Nu zijn er nog altijd een aantal dieren die helaas nog geen nieuw baasje hebben gevonden. Heb jij interesse in het adopteren van een huisdier? Neem dan eens een kijkje bij stichting Flappus of bij Verhuisdieren

Fotocredits

Headerfoto: Krista Mangulsone - Unsplash

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore