Media

Deze series verdwijnen van Videoland en Netflix in januari 2021

28 december 2020 10:38 Aangepast: 28 december 2020 12:57
Beeld © iStock

Heb jij deze week nog lekker vrij? Tijd om je snel je favoriete series af te kijken op Videoland en Netflix. Er gaan namelijk een heleboel films series van de buis eind december. Wij zetten ze op een rijtje...

Deze series verdwijnen in januari 2021

Black-ish

Deze hilarische komedieserie gaat over een Afrikaans-Amerikaanse familie. Je hebt nog iets langer de tijd, deze serie verdwijnt namelijk 5 januari van de buis. Ideaal als je op Nieuwjaarsdag een bankhangdag op de planning hebt staan. 

Gossip Girl

XOXO, Gossip Girl. Ja, deze serie blijft heerlijk. Bekijk de komende dagen nog eens jouw favoriete seizoen, want over vier dagen verdwijnen Blair, Serena, Nate en Chuck van Netflix. 

Hidden Restaurants

De smaak te pakken na het overheerlijke kerstdiner? In de serie Hidden Restaurants gaat chef-kok Michel Roux jr. op zoek naar geheime eetgelegenheden en bijzondere gerechten in het Verenigd Koninkrijk. De serie (bekroond met een 8,6 op IMDB) staat nog een paar dagen op Videoland, dus ben er snel bij. 

Prison Break

Kijken hoe Wentworth Miller uit de gevangenis ontsnapt, is echt geen straf. Maar dan hebben we het vooral over het eerste seizoen, natuurlijk. Nog eens terugkijken? Alleen deze week heb je de mogelijkheid om hem terug te kijken op Netflix.

The Big Bang Theory

De serie telt maar liefst twaalf seizoenen en krijgt een 8,1 op IMDB. Gelukkig hoef je niet de hele serie te volgen, alle afleveringen zijn afzonderlijk van elkaar erg vermakelijk om naar te kijken. 

Sons of Anarchy

De stoere motorbende heeft heel wat seizoenen op Netflix staan. Om alles nog te kijken, gaat je waarschijnlijk niet direct lukken. Mocht je het laatste seizoen nog niet hebben gezien, dan is dit je kans. 

Deze films verdwijnen in januari 2021

Maar er zijn ook nog een aantal films die gaan verdwijnen. Snel nog een filmavondje inplannen dus. 

De Bende van Oss

Deze Nederlandse film hoort iedereen gezien te hebben. Hoewel de film maar een 6,4 krijgt op IMDB is het zeker de moeite waard. De film is te zien tot 8 januari op Videoland.

50/50

Huilen! Deze film gaat over een 27-jarige jongen die kanker krijgt. Hij doet zijn best hier goed mee om te gaan, maar dit lukt niet altijd. Een echte tranentrekker.

All Stars

Nu de serie All Stars weer terug op televisie is, is het wel zo leuk om nog even de film terug te kijken van toen. Alleen deze week kan het nog.

De Eetclub

Naar het populaire boek van Saskia Noort. De verfilming krijgt slechts een 5,1 op IMDB. Altijd al een keer willen zien? Nu kan het nog.

How to Lose a Guy in 10 Days

Een echte romcom klassieker! Een vrolijke, liefdevolle film waarbij je twee uur lang kunt genieten van Matthew McConaughey.

Bridget Jones' Baby

Ja, het vervolg op de Bridget Jones films kun je niet missen. Nog niet gezien? Snel aanzetten. En als je tijd hebt, kijk dan eerst deel 1 en 2 nog even, blijft leuk.  

Gladiator

Zin in iets meer actie en avontuur? Kijk dan Gladiator uit 2000. Deze film won 5 Oscars en hoort daardoor ook zeker in het rijtje van klassiekers thuis. 

Spartacus

Kun je er geen genoeg van krijgen? Dan kun je na de Gladiator ook nog Spartacus kijken. Deze film is wel 40 jaar ouder dan de Gladiator, dus dat zie je. 

The Revenant

De film die er eindelijk voor zorgde dat Leonardo DiCaprio zijn eerste Oscar won. En terecht. Deze spannende film wil je gezien hebben. De film krijgt niet voor niets een 8 op IMDB.

Scent of a Woman

Een prachtige romantische film met Al Pacino in de hoofdrol. Een klassieker die je wel gezien hoort te hebben. Nog even terugkijken dus.

The Big Lebowski

Deze film zie je op heel veel lijstjes terugkomen. Het wordt gezien als een van de betere films die er zijn. Maar vandaag staat 'ie op het lijstje van films die straks niet meer te zien zijn. Nog niet bekeken? Of wil je hem nog eens terugzien? Dit is je kans.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore