Binnenkijken bij

Binnenkijken bij: het stijlvolle kersthuis van Kim

24 december 2020 17:08 Aangepast: 04 januari 2021 12:23

Kim is dol op kerst, eenvoud en kleur. Dit zie je terug in haar huis, dat volhangt met gouden details en kerstversiering. Kijk je mee?

Kim woont samen met haar zoon in een appartementencomplex in Hoofddorp. Haar huis heeft 92 vierkante meter woonoppervlakte, met daarin vier slaapkamers. Ze is een groot liefhebber van kleur - het liefst veel. Dit zie je terug in haar gedurfde kerstinterieur dat kleurrijk, maar tegelijkertijd chique oogt.

In de hele woning komt één thema steeds terug: rust. "Dit komt omdat ik grote meubels heb en naast kleur ook veel witte elementen. Daartussen gebruik ik vleugjes goud. Dat geeft een warm en chique effect."

De meubels díe er staan, hebben een luxe uitstraling. Deze uitstraling neemt ze graag mee in haar kerstversiering. Zo is haar kerstboom 'hysterisch vol' en maakte ze op meerdere plekken in haar huis een kersthoekje.

Meerdere kersthoekjes

Met alleen een kerstboom was Kim nog niet tevreden, dus besloot ze op meerdere plekken in haar huis te kiezen voor iets kerstigs in steeds een andere sfeer. "Lekker bont, veel kleur, waanzinnig. Op de hal maakte ik een hoekje met verschillende eyecatchers zoals een beeldje van de notenkraker, een hert met nepbontje om de nek en bijzondere kerstballen. Soms vergt het lef om zoiets bij elkaar te zetten, maar dan zie je dat het eigenlijk best leuk is."

Ook de wc werd in feestelijke sferen gehuld. Als je de deur opent, zie je een Siciliaanse hoofdvaas met daarin Amerikaans groen en ilextakken. "Ilex is een kersttak die echt niet meer kan ontbreken. Alles zo bij elkaar met dat goud is toch prachtig."

Woonkamer en keuken

Praat je over kerst, dan praat je over gezelligheid en warmte. De grote bank in de woonkamer draagt hier zeker aan bij. "Een heerlijke loungebank tegenover de kerstboom. In de kerstboom heb ik tussendoor allemaal gouden takken gestoken en de linten bewust laten hangen voor een speels effect. Mijn boom heeft vooral goudtinten, maar veren en kleuren zijn ook geweldig."

"In het kerststukje op de eettafel komen kleuren terug uit mijn hele interieur. Vleugjes oranje en wit. Het boompje is echt en ik heb deze op een oranje box gezet voor een speels effect."

Naast het boompje staat wederom een Siciliaanse hoofdvaas met daarin pinusgroen, beter bekend als 'Amerikaans groen'. "Je ziet het niet veel, maar dat vind ik echt kerst. Samen met amaryllis. Die kan echt niet ontbreken."

Alle accessoires van Kim kun je kopen in haar winkel Mandy's Bloemenshop.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore