Eigen Huis & Tuin

Metamorfose: warmte in de wintertuin

22 december 2020 17:06

Op zonnige lente- en zomerdagen duiken we massaal onze tuin in en genieten we er volle bak van. Gezellig buiten eten, borrelen en bijkletsen. Zodra het kwik daalt, wordt het een ander verhaal. Zonde! Dat vond Diana ook. Zij heeft de hulp van tuinman Tom ingeschakeld. Hij laat zien dat je met een paar simpele accessoires het hele jaar door van je buitenruimte kunt genieten.

Diana wil meer uit haar tuin halen. Haar wensen? Ze zou er graag een knusse plek van maken waar ze elk seizoen zich in kan terugtrekken. Het liefst zonder dat de buren kunnen meegluren. Daarnaast houdt ze ervan om gezellig urenlang buiten te borrelen met familie en vrienden. Daar gaat Tom voor zorgen.

Buiten aan de kook

Zeker nu de dagen korter worden, hebben we meer behoefte aan gezelligheid en sfeer. Iets wat we niet alleen binnenshuis vinden. Integendeel! Want hoe leuk is het om tijdens de wintermaanden marshmallows in een kampvuur te roosteren? Of een winterse klassieker als glühwein in de frisse buitenlicht te drinken? 

Tom brengt extra warmte in de wintertuin van Diana met de multifunctionele kampvuurset van Dutch Oven. Een blikvanger die zowel als verwarmende vuurkorf als buitenkeuken kan worden gebruikt. Zet de gietijzeren pan boven het vuur en je kunt van alles bakken, braden, stoven, grillen en zelfs frituren. 

Knus aan het kampvuur

Voor de (winterse) windstille avonden plaatst Tom een stoere vuurschaal. Ideaal voor als je geen zin hebt om een kampvuurset aan te steken en je wel gezellig rondom een knisperend vuur wil zitten. 

Wil jij ook zo'n kampvuurset van Dutch Oven in de tuin halen? Surf naar de website van Welkoop.

 

Meer (tuin)inspiratie? Kijk de aflevering terug via Videoland.

Aflevering 82 van Eigen Huis & Tuin Lekker Leven werd mede mogelijk gemaakt door Welkoop.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore