Liefde voor je huis

Bingen! Deze Netflix-series vol wooninspiratie wil je zien

14 november 2020 20:29
Beeld © Netflix

Hoe meer tijd we binnenshuis vertoeven, des te vaker de televisie aanstaat. Want zeg nu zelf, er gaat op z'n tijd niets boven - zeker niet op druilerige dagen - lekker bingen. Languit op de bank, snacks in de hand en gaan. We besparen je de keuzestress en lange zoektocht. Zie hier onze favoriete Netflix-series waarin het draait om woontips, meesterlijke interieurs en tiny houses. Wegdromen maar!

Interieur Design Masters

Interieurontwerpers in de dop maken in een spannende afvalrace kans op een giga contract bij een chic hotel in Londen. Verwacht een mooie mix van verbluffende en mislukte metamorfoses van uiteenlopende locaties. Overload aan inspiratie én leuke avond verzekerd!

The World's Most Extraordinary Homes

Een naam die precies prijsgeeft waar het in deze serie om draait. Binnenkijken bij 's werelds meest knappe stulpjes waar je het liefst gelijk intrekt. Samen met de bekende architect Piers Taylor en huizenfanaat (en actrice) Caroline Quentin reis je de wijde wereld over om het moois van bijzondere huizen eraf te kijken.

Stay Here

Dit is ook een leuke. Designer Genevieve Gorder en vastgoedexpert Peter Lorimer leren huiseigenaren van hun niet-populaire Airbnb's een winstgevende juweel te maken. En ondertussen kan jij er de vruchten voor je eigen interieur van plukken. Win-win!

Tidying Up with Marie Kondo

Opruimgoeroe Marie Kondo, een naam die je vast bekend in de oren klinkt. Ze heeft naam en faam gemaakt met haar 'does it spark joy'-uitspraak. Marie gelooft dat de spullen die je niet (meer) blij maken, je beter kan wegdoen. Laat je bijpraten over hoe je een frisse wind door je huis laat waaien. Opgeruimd huis, opgeruimd hoofd.

Miniatuurvoorbeeld
In een opruimbui?

Opruimtips voor je werkplek van Marie Kondo

Amazing Interiors

Nog eentje. In deze serie stap je binnen bij huizen die van buiten niets bijzonders hebben. Achter de voordeur gaat er een bijzondere wereld van excentrieke interieurs voor je open. Van reusachtig binnenaquarium tot rollercoaster in de achtertuin.

Veel kijkplezier!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore