Ga naar de inhoud
Binnenkijken bij...

Binnenkijken bij een paarse woning in Haarlem

Na 2,5 jaar zoeken en 100 bezichtigingen later hebben Nancy en Kevin eindlijk hun plekje gevonden. Niet in Amsterdam, maar in Haarlem!

Kleurrijk Scandinavisch met design van Marktplaats!

Wij mochten laatst binnenkijken bij het stijlvolle huis van @onshaarlemsehuisje. Het eerste wat je opvalt, is de paarse muur. De auberginekleur speelt een hoofdrol en vind je overal in het huis terug. Zelfs in de tuin! 

Naast dezelfde kleuren, maken ze ook gebruik van dezelfde materialen. Zo vind je het rotan terug in de tuin en in de slaapkamers. Zo wordt het hele huis een mooi geheel. 

Nancy is dol op design en dat vind je ook veel terug in haar interieur. Dit koopt ze voornamelijk via Marktplaats. Zo heeft ze een vrij nieuwe eettafel voor een prikkie op de tweedehands website gevonden. 

Tip: kom je iets leuks tegen in een winkel? Sla een zoekopdracht op via Marktplaats en heb geduld. 

  Keuken en woonkamer omgedraaid

  De keuken is naar voren geplaatst zodat ze vanuit het woongedeelte lekker de tuin in kunnen kijken. Gelijk hebben ze!

  In de keuken hebben ze er juist voor gekozen om rustige kleuren te gebruiken als basis. Zodat ze kunnen variëren met kleuren op de muur en accessoires. Hierdoor kun je keer op keer een nieuwe sfeer makkelijk neerzetten.

  Zelf een hoofdbord maken

  Onlangs hebben ze zelf (met behulp van een goede vriend) een hoofdbord gemaakt. Ze hebben daar een eikenhouten balk opgelegd. Om iets meer warmte te creëren vind je het eikenhout ook terug in de nisjes. 

  Van binnen naar buiten

  De paarse kleur zie je niet alleen in huis, ook buiten hebben ze de muur paars geschilderd.  Zo wordt de tuin echt betrokken bij het huis. En ook hier vind je het rotan weer terug. 

  Wil je de rondleiding terugzien? Kijk aflevering 47 terug op Videoland.

  Fotocredits