Binnenkijken bij

Binnenkijken bij de stijlvolle huurwoning van Anne Marie

06 januari 2021 20:58

Anne Marie en Tibor zijn niet bang om een pot verf te openen. Ze waagden zich zelfs aan de kleur zwart. Hun bijzondere woning mag er zijn! Wil je ook even binnenkijken?

Anne marie woont samen met Tibor in Alkmaar. Samen hebben ze hun eerste kindje gekregen in dit appartement. Gelukkig mochten ze alles doen wat ze wilden in het huis van de huurbaas. 

Gelukkig maar, want ze zijn zeker niet bang om een pot verf te openen. Inmiddels zitten er al vijf lagen verf op de muur. Ze kozen voor veel donkere tinten en combineerden dit met lichte en zachte materialen. 

Betonlook in de woonkamer

Ze hadden al snel besloten dat zwart de kleur zou worden, maar uiteindelijk hebben ze toch gekozen voor een betonlook. De radiator in de woonkamer is gespoten met een speciale lak, die tegen de warmte kan. 

Daarnaast hebben ze ervoor gekozen om de bank niet helemaal tegen de muur te zetten, maar achter de bank een plank te plaatsen. Een mooie plek om nog wat spulletjes kwijt te kunnen. 

Lambrisering met verf

Geen lambrisering in huis? Geen punt. Dit kan je natuurlijk gewoon zelf aanbrengen met verf. Anne Marie en Tibor hebben ervoor gekozen om de lambrisering ter hoogte van de keuken door te trekken. 

De keuken zat al in het appartement, deze hebben ze zelf helemaal zwart gemaakt. Zodat het een mooi geheel werd.

Donkere slaapkamer

In de slaapkamer mag het donker zijn! Daarom hebben ze aan een kant van de slaapkamer de hele muur zwart gemaakt. Aan de andere kant van de kamer hebben ze met verf een lambrisering gemaakt. Hier hebben ze gekozen om geen rechte lijntje schilderen, waardoor er een speels effect ontstaat.

 

De kinderkamer

In de kinderkamer hebben ze voor betonlook gekozen. Dit staat net iets rustiger dan het donkere zwart. 

Anne Marie heeft ook nog een tip! Woon je in een appratement? Durf te spelen met donkere kleuren. Het maakt je huis gezellig. 

Fotocredits

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore