Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin

Van ongezellig naar een huiskamergevoel in je tuin

In Apeldoorn wonen Lisette en Marwin met hun 2 zoontjes én een puppy. Hun wens om in hun kleine tuin een royale loungehoek te maken, krijgen ze maar niet gerealiseerd. Laat dat dan maar aan onze Tom over...

Meer groen in de tuin

Tom gaat eerst aan de slag met de borders. Lisette en Marwin hebben een puppy die graag in de tuin graaft. Zonde van de borders natuurlijk. Graven zit in de aard van het beestje, maar Tom gaat wel zijn best doen om het te voorkomen.

Hij kiest ervoor om veel verschillende plantjes te plaatsen in de border. Hierdoor heeft de hond minder ruimte om te graven. Bovendien geven al deze verschillende plantjes ook meer kleur aan de tuin.

Een fijne plek om te zitten

Lisette en Marwin hadden alleen twee tuinstoelen in de tuin staan. Terwijl ze er zo van houden om lekker in de zon te zitten. Daar moest snel iets aan gedaan worden. Tom heeft daarom een loungebank gemaakt van pallets. 

Hij heeft ze zo gemaakt dat je ze op verschillende manieren bij elkaar kan zetten. Een makkelijke manier om een zitplek te creëren voor het hele gezin.

Tom heeft ook nog een buitenkleed neergelegd. Dit zorgt echt voor een huiskamergevoel in je tuin. 

Een zandbak voor de kinderen

De kinderen willen ook graag spelen. Daarom maakt Tom een zandbak voor ze. Alleen mag de puppy daar echt niet in graven!

Een klep mag dan ook niet ontbreken op deze zandbak. De klep van de zandbak kan je openmaken waardoor je direct een bankje hebt voor de kinderen. Ideaal. 

Het resultaat! 

Een onderhoudsvriendelijke tuin die wél gezellig is, met genoeg zitplek voor het hele gezin! 

Ken jij iemand die hulp van Tom kan gebruiken. Laat het ons weten!