Liefde voor je huis

We komen terug! Vanaf 31 augustus elke werkdag met ‘Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven’

11 augustus 2020 11:44 Aangepast: 25 augustus 2020 15:42

Goed nieuws! We komen terug op de buis, maar dan in een nieuw jasje! Vanaf 31 augustus zie je iedere werkdag om 17:00 uur ons nieuwe programma ‘Eigen Huis & Tuin: Lekker leven’ bij RTL 4.

Nieuw jasje

Hoewel het programma een flinke metamorfose heeft ondergaan -dat is nou eenmaal onze expertise- is zowel het gezicht als het thuishonk van het programma nog altijd vertrouwd. Voormalig Eigen Huis & Tuin presentatrice Froukje de Both zal het programma presenteren vanuit de Eigen Huis & Tuin boerderij in De Bilt, die je waarschijnlijk nog wel kent van het vorige seizoen.

Het nieuwe dagelijkse programma zit boordevol inspiratie voor een lekker leven in en om het huis. Denk aan lifestyle, koken, interieur, sport, beauty, en natuurlijk ook een kleine huis- of tuinklus hier en daar. Froukje wordt daarnaast ondersteund door vaste kok Hugo Kennis en een team van experts onder wie onze eigen tuinman Tom Groot. 

“Lekkere start van de vooravond”

Peter van der Vorst, Directeur Content RTL: “Ik ben blij dat we ons sterke merk Eigen Huis & Tuin in een nieuwe dagelijkse versie kunnen terugbrengen bij RTL 4. Het programma sluit perfect aan op de behoefte van onze kijkers: praktische tips op het gebied van wonen, lifestyle, tuinieren en koken waarmee je zelf direct aan de slag kunt om op die manier je leven leuker én gezonder te maken. Een inspirerende en lekkere start van onze vooravond!”

Froukje

Ook Froukje is blij terug te zijn op haar oude honk. “Ik vind het ongelofelijk leuk dat ik dit programma mag presenteren. Het is een format dat heel goed bij me past. Ik heb al jaren een grote affiniteit met interieur/wonen en ik ben altijd op zoek naar inspiratie m.b.t. alles wat te maken heeft met ‘lekker leven’ in en om het huis. Nu kan ik deze inspiratie dagelijks opdoen en delen! Ik kan dan ook niet wachten om, samen met een geweldig team, aan de slag te gaan.” 

Online platform 

Zoals je ongetwijfeld gemerkt hebt is het online platform van Eigen Huis & Tuin onlangs verhuisd naar RTL Nieuws. Hier vind je nog steeds heel veel interieur- en tuininspiratie, maar ook over de metamorfoses en DIY’s van voorgaande seizoenen. Met de start van het nieuwe programma zullen wij zowel op onze site als op Instagram en Facebook binnenkort ook meer tips en inspiratie delen over alles rondom ‘lekker leven’, waarbij ook de eerder genoemde onderwerpen aan bod komen. 

Iedere werkdag

‘Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven’ met Froukje de Both, Hugo Kennis en Tom Groot is iedere werkdag rond de klok van 17:00 uur te zien bij RTL 4. 

Geef je op!

Ook dit keer zijn we weer van plan de handen weer flink uit de mouwen te steken. Daarom zijn we op zoek naar leuke, kleinschalige klussen bij jou thuis! Heb jij nog wel een leuk klusje voor ons wat we in één dag kunnen klaren? Geef je hier op! 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore