Ga naar de inhoud
Binnenkijken bij

Funda-vondst: dit huis heeft een zwembad én een bruine kroeg in de tuin

Onze ultieme guilty pleasure? Funda afstruinen, stiekem binnenkijken in droomhuizen, bouwvallen én excentrieke interieurs. En... dan vind je weleens wat! Dit keer een prachtige vrijstaande villa met niet alleen een zwembad in de tuin, maar ook nog eens een bruine kroeg!

Authentiek pareltje

Op zoek naar je volgende droomhuis, of gewoon even zin om weg te dromen? Dan ben je bij dit huis op het goede adres. Deze langgevelboerderij is een Rijksmonument en is gelegen in het Noord-Brabantse Dongen op een perceel van maar liefst 2.125 m². De woning is geheel gerenoveerd en verbouwd, waarbij de authentieke elementen van de woning behouden zijn gebleven. Denk aan: veel hout, bakstenen muren, imposante schouwen en prachtige zichtbare balkenconstructies. 
 

Luxe 

Hoewel je hier met de oudste woning van Dongen te maken hebt, is dit huis van alle moderne gemakken voorzien. Sterker nog, met de gigantische moderne keuken, een verwarmd zwembad, een inloopkast, een atelier en meerdere zitkamers kun je eigenlijk wel spreken van ultieme luxe. 

Bruine kroeg 

Hoewel het ‘tuinhuisje’ nu dienstdoet als ‘bruine kroeg’ inclusief tapinstallatie is dit eigenlijk een voormalig bakhuisje. Volgens de Funda advertentie is deze ruimte uitermate geschikt als mancave of als unieke locatie voor het houden van feestjes. Inderdaad, zomerse poolparty’s in een bruine kroeg. Wat wil je nog meer?! 

Koopje

En dat allemaal voor een vraagprijs van €1.375.000. Geïnteresseerd, of gewoon nog even verder rondneuzen in dit huis? Kijk dan verder op de Funda advertentie

Meer Funda pareltjes zien? Bekijk ook: 

Fotocredits: Funda