Eigen Huis & Tuin

Aflevering 26 (29 februari 2020)

10 juli 2020 06:14 Aangepast: 10 juli 2020 16:19

Het 26ste seizoen van Eigen Huis & Tuin is volop in gang! Ook dit seizoen zit weer vol met de mooiste huis- en tuinverbouwingen, do-it-yourself tips en inspirerende binnen- en buitenkijkers!

Ons team gaat deze week aan de slag in Bussum. Na maanden op huizenjacht te zijn geweest heeft Charlotte hier eindelijk haar eerste koophuisje op de kop getikt. Charlotte is gek op de Parijse sferen en droomt van een chique interieur met mooie donkere accenten en statements. Daarnaast is zij veganistisch en ook het interieur moet dus aan bepaalde voorwaarden voldoen. Een uitdaging die Thomas, Denise en Evelyn zeker niet uit de weg gaan!  

We zitten alweer tegen maart aan en dat betekent dat de moestuin voorbereidingen weer kunnen beginnen. Tom gaat hiervoor langs bij Floor in Den Haag, met een moestuin van wel 100 m2 is zij een echte moestuin-expert. Floor deelt haar tips en tricks met Tom en geeft hem een rondleiding door haar moestuin walhalla!  

Tom z’n groene vingers begonnen na het bezoek aan Floor te jeuken en dus gaat hij zelf ook aan de slag met de voorbereidingen van de moestuin. Hij maakt een superhandige groentekooi die ervoor zorgt dat je gewassen ongestoord kunnen groeien. Natuurlijk kun je zelf ook weer aan de slag en leggen we je uit hoe zelf een groentekooi maakt!

Meer over deze aflevering:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore