Eigen Huis & Tuin

Aflevering 22 (1 februari 2020)

10 juli 2020 06:49 Aangepast: 10 juli 2020 15:52

Het 26ste seizoen van Eigen Huis & Tuin is volop in gang! Ook dit seizoen zit weer vol met de mooiste huis- en tuinverbouwingen, do-it-yourself tips en inspirerende binnen- en buitenkijkers!

Deze week gaat ons team aan de slag in het pittoreske dorpje Hierden. Hier wonen de ouders van Michelle in een fijne vrijstaande woning. Michelle vindt dat de woonkamer van haar ouders Roland en Emmy wel eens goed onder handen genomen mag worden. Moeder Emmy zet andere altijd op de eerste plaats en hierdoor heeft het opknappen van de woonkamer voor haar geen prioriteit. Tijd om Emmy en Roland eens goed in het zonnetje te zetten en ze die welverdiende mooie woonkamer te geven!  

Tom is in het Gelderse dorpje Wenum-Wiesel op bezoek bij Saskia. De tuin van Saskia is wel 3000 m2 groot en in eerste instantie was het dus ook best lastig om de tuin gezellig en knus te krijgen. Toch heeft zij dit voor elkaar gekregen en ze laat Tom het geweldige resultaat hiervan zien.  

Ook gaat Tom zelf weer aan de slag en dit keer met het maken van een leestafeltje. Natuurlijk legt hij alles weer stap voor stap uit en kun je zelf ook weer lekker aan de slag gaan!

Meer over deze aflevering:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore