Eigen Huis & Tuin

Aflevering 21 (25 januari 2020)

10 juli 2020 06:45 Aangepast: 10 juli 2020 15:48

Het 26ste seizoen van Eigen Huis & Tuin is volop in gang! Ook dit seizoen zit weer vol met de mooiste huis- en tuinverbouwingen, do-it-yourself tips en inspirerende binnen- en buitenkijkers!

Deze week gaat het Eigen Huis & Tuin team aan de slag in Berkel bij Naomi en Rinse. Het stel heeft aflopen jaar een superleuk hoekhuis gekocht en deze hebben ze bijna helemaal verbouwd. Het enige wat nog moet gebeuren is de slaapkamer van hun dochtertje Liv. Deze ruimte moet niet alleen een slaapkamer voor Liv worden maar ook een leuke speelkamer voor de andere broertjes en haar zusje. Thomas gaat aan de slag met de ruimte en tovert deze om tot een waar kinderparadijs!  

Daarnaast gaat Tom aan de slag met leuke DIY-bloempotten om de kamer van Liv nog leuker te maken. Wil jij deze leuke bloempotten ook thuis? Dan kun je aan de hand van ons stappenplan natuurlijk thuis ook weer aan de slag!  

Ook is Tom afgereisd naar Vorden om de kasteeltuin van Mary en Aart te bekijken. Een historische siertuin waar drie generaties de afgelopen eeuw hun stempel op hebben gedrukt!

Meer over deze aflevering:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore