Eigen Huis & Tuin

Aflevering 20 (18 januari 2020)

10 juli 2020 06:12 Aangepast: 10 juli 2020 15:16

Het 26ste seizoen van Eigen Huis & Tuin is volop in gang! Ook dit seizoen zit weer vol met de mooiste huis- en tuinverbouwingen, do-it-yourself tips en inspirerende binnen- en buitenkijkers!

In onze hoofdstad Amsterdam gaan Thomas en Evelyn langs bij Derek en Sonny. De mannen hadden het geluk om groter te gaan wonen en verhuisden naar dit geweldige pand. De woning hebben ze inmiddels bijna helemaal omgetoverd tot hun droomwoning maar er moet nog één ding gebeuren. De lege ruimte moet aangepakt worden en dan kan het stel pas echt genieten van hun fijne, nieuwe huis! De mannen willen in deze ruimte graag een werkruimte, logeerkamer én walk-in-closet, een heleboel dus! Deze uitdaging pakt Thomas met beide handen aan en hij gaat aan de slag.  

Tom is in de Beemster waar hij gaat kijken bij Roos en Toon. Eind jaren 80 verhuisden zij van de grote stad naar het platteland waar zij zowel binnen als buiten een paradijsje gecreëerd met vele meubels en accessoires uit hun geliefde Bali. Daarnaast gaat Tom aan de slag met maken van superleuke steppingstones van pebble stenen. Zelf kun je daar ook weer mee aan de slag aan de hand van ons handige stappenplan!

Meer over deze aflevering:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore