Eigen Huis & Tuin

Aflevering 17 (28 december 2019)

10 juli 2020 05:56 Aangepast: 10 juli 2020 15:02

Het 26ste seizoen van Eigen Huis & Tuin is volop in gang! Ook dit seizoen zit weer vol met de mooiste huis- en tuinverbouwingen, do-it-yourself tips en inspirerende binnen- en buitenkijkers!

Thomas en Evelyn gaan naar Hoofddorp en nemen de woonkamer van Johan en Liselotte onder handen. De woonkamer is erg donker en ouderwets en voelt volgens Thomas zelfs aan als een kringloopwinkel. Tijd om daar verandering in te brengen! Evelyn gaat op zoek naar leuke accessoires voor de woonkamer en Thomas gaat aan de slag met het kluswerk. Het stel kijkt hun ogen uit bij het zien van het geweldige eindresultaat!  

Tom gaat inspiratie op doen bij Wendy in Willemsoord. Wendy heeft een prachtige verandatuin geïnspireerd op de Amerikaanse stijl. Een fijne tuin waarin je ook tijdens de koude winterdagen buiten kunt genieten.  

Verder gaat Tom aan de slag met een op haardhout geïnspireerd tafeltje. Deze staat superleuk bij de openhaard of bij een vuurplaats in de tuin. Natuurlijk leggen wij je uit hoe je dit zelf kunt maken en kun jij thuis ook weer aan de slag!  

Meer over deze aflevering:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore