Eigen Huis & Tuin

Binnenkijken bij… de landelijk moderne woning van Marina (@veel_woongeluk)

09 juli 2020 06:14 Aangepast: 09 juli 2020 16:36

Deze week kijken we binnen bij het landelijk moderne huis van Marina in Wageningen. Een jaar geleden verhuisde Marina met haar gezin naar deze jaren '20 woning. Het huis is herbouwd in 1948 op de fundamenten van een huis dat gebombardeerd werd tijdens de “slag om Arnhem”. De woning staat tussen het groen en de landelijk moderne woonstijl van Marina sluit hier prachtig op aan!

De omgeving als inspiratie

De benedenverdieping is ontzettend ruim en daarom opgedeeld in drie delen. De woonkamer bestaat uit een fijne loungehoek, een werkplek en eethoek waar het gezin veel tijd doorbrengt. De groene en bruine kleuren vormen de basis van het kleurenpalet in het interieur. De woning is prachtig in de natuur gelegen en de omgeving vormt dus ook een grote bron van inspiratie voor de kleuren in huis.

 

Spullen hergebruiken

Ook is Marina gek op het hergebruiken van spullen, zo heeft zij onder andere een oude munitiekist omgetoverd tot wandkast. De kast heeft ze in dezelfde kleur als de muur geverfd waardoor deze supermooi samenvallen. Door oude materialen een nieuw leven te geven brengt ze meer sfeer in huis en het is daarnaast ook nog eens superduurzaam!

Koken voor jong en oud

De zwarte keuken is een echte eyecatcher! De stalen ramen in de keuken heeft ze tweedehands weten te scoren en maken het helemaal af. Omdat haar dochtertje onlangs één is geworden heeft Marina voor haar verjaardag een mini keuken gemaakt. Deze staat naast de normale keuken zodat ze straks gezellig samen kunnen kokkerellen!

Slaapkamer in oude stijl

Ook boven hebben ze ontzettend veel verbouwd en ziet het er prachtig uit. In de slaapkamer is het kleurenpalet van beneden doorgevoerd. Voor de stijl in de slaapkamer is ze teruggegaan in de tijd en heeft ze het tijdperk waarin het huis gebouwd is als inspiratie gebruikt.

De slaapkamer van Jette

In de slaapkamer van haar dochtertje Jette heeft ze ook veel oude materialen een tweede leven gegeven. Zo was de commodekast eigenlijk een oude keukenkast en slaapt Jette in een prachtige vintage bedje. Tip van Marina: “kijk ook zelf naar het hergebruiken van materialen, het is duurzaam en brengt daarnaast superveel sfeer in huis!”

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore