Liefde voor je huis

We zijn verhuisd: een nieuw adres, hetzelfde interieur

02 juli 2020 16:11 Aangepast: 02 juli 2020 16:25

Zoals we vorige week al aangaven: “bij een nieuwe start hoort ook een andere pagina”. Vanaf vandaag verwijst de link naar eigenhuisentuin.nl dan ook door naar ons nieuwe adres en we ontvangen je heel graag met open armen!

Welkom in ons nieuwe huis! 

Het is misschien een beetje wennen, maar alle vertrouwde content kun je hier gewoon terugvinden. Neem gerust eens een kijkje in onze de categorieën:  

  • Liefde voor je huis; Hier vind je alles terug op het gebied van interieur. De laatste trends, maar natuurlijk ook tijdloze favorieten! Alles om van je huis een thuis te maken.  
  • Binnenkijken bij; gluren bij de buren is onze favoriete bezigheid! Hier vind je de leukste en mooiste binnenkijkers uit woonprogramma’s, onze onlinevideo’s, of parels die we online hebben gespot.  
  • Eigen Huis & Tuin; die ene mooie metamorfose of die toffe tuin van Tom & Huib, allemaal hier te vinden!  
  • Alles voor in de tuin; I’ts all in the name. Tuinklusjes voor de maand juni, het snoeien van je haag of het plaatsen van een schutting? Je vindt het hier terug.  
  • Doe het zelf; handen uit de mouwen en aan het werk! Visgraatvloeren leggen, schuren, verftips en allerlei doe-het-zelf projecten? Dit is je plekkie!  
  • Huishouden; wil je alles lezen over het handig schoonmaken van de lamellen, hoe je van zilvervisjes afkomt of het tapijt weer helemaal kunt reinigen? Dit en véél meer handige tips, hiero!  
  • Bankzaken; Niet altijd even leuk, maar wél heel nuttig! Kleine tips rondom je budgetten, sparen en besparen.  
  • De leukste video’s; we hebben niet stilgezeten de afgelopen jaren! Was je superfan van de vlogserie van Miljuschka, keek je altijd naar die de slimme lifehacks of de handige stylingtips van Michiel? Dan moet je hier zijn!  
  • Gezien op tv; niet alleen Eigen Huis & Tuin draait om wonen, RTL maakt nog heel veel andere toffe programma’s. Kopen zonder kijken bijvoorbeeld of de opruimtips van Zamarra!

Vragen?

Heb je vragen? Dat snappen we best! Misschien vind je het antwoord al terug in deze FAQ. Niet gevonden, dan kan je ons ook altijd benaderen via een privé-berichtje op Facebook of Instagram. We helpen je met liefde. 

Afleveringen van Eigen Huis & Tuin?

P.S. op zoek naar alle afleveringen? Die kun je gewoon blijven kijken op Videoland of via RTL XL.  

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore