Eigen Huis & Tuin

Van saaie, betegelde tuin naar hippe tuin in NYC sferen!

30 juni 2020 06:14 Aangepast: 30 juni 2020 15:31

Raymond en Cheryl wonen samen met zoontje Logan in Haarlem. Hun huis is al helemaal spic en span, maar aan de tuin moet nog het één en ander gebeuren. Raymond heeft zijn Cheryl ten huwelijk gevraagd in New York City en de sfeer die hen aan dit moment doet denken zien ze graag terug in hun achtertuin.

Aan de slag met de basis!  

Tom start met het aanleggen van een stenen trap die de afstand tussen de ligging van het huis en de tuin verbindt. Tussen de trap en het huis komt nog een mooie vlonder te liggen. Hij gaat ook gelijk aan de slag met stenen borderbakken, die perfect passen in de NYC-sfeer.Van Douglas houten balkjes maakt hij een hippe bekleding voor de oude schutting. Hij gebruikt een latje om de afstand tussen alle latten hetzelfde te houden.

Knus en groen

Tijd om de borderbakken te gaan vullen. Tom kiest onder andere voor de Nieuw Zeelands Vlas, wat perfect past in deze urban tuin. Ook wordt er gekozen voor gele bamboe, wat voor een knusse look minder inkijk van de achterkant zorgt. Op de borderbakken worden ook nog jaloezieën geplaatst om het knusse gevoel te versterken.

Koken met de nieuwe kruiden

Als de borderbakken gevuld zijn gaat Tom aan de slag met een verticale kruidentuin, die ook nog eens een eigen bewateringssysteem krijgt. In de verticale tuin komen allerlei lekkere kruiden en groenten, zoals knoflook, kamille en peterselie. De kruiden komen straks goed van pas want er komt ook nog eens een buitenkeuken in de tuin!

Daar komt Denise!

Terwijl Tom de buitenkeuken gereed maakt en de barbecue neerzet komt Denise sportief op de fiets aan met de accessoires. Ze heeft vooral voor zwart/witte items gekozen, omdat deze perfect passen bij de stijl die Raymond en Cheryl graag in hun tuin willen. Samen met Tom zet ze ook direct even de weersbestendige tafel en stoelen neer, van deze set kan dus het hele jaar genoten worden!

Fotocredits:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore