Binnenkijken bij

Best of Funda's Finest: 5x huizen met het sanitair op een nogal bijzondere plek

18 juni 2020 15:58 Aangepast: 07 juli 2020 15:37

Op Funda kunnen wij urenlang rondstruinen, op zoek naar mooie én bijzondere huizen. En juist daarom zijn wij ook fan van Instagramkanaal Fundas Finest, waar je de meest opmerkelijke interieurs voorbij ziet komen. Dit keer lichten we 5 huizen uit waarbij het sanitair op een nogal bijzondere plek te vinden is.

Sanitair vind je over het algemeen terug in de badkamer, toch? Maar… in sommige huizen wordt daar iets ruimer over gedacht en is het volgens de bewoners echt niet altijd nodig om 4 muren en een deur om een wc heen te bouwen. Op het heerlijke Instagramkanaal Funda’s Finest (tip om te volgen!) -dat vol staat met opmerkelijke Funda vondsten- kwamen we de volgende verdwaalde toiletten tegen.

1. Voor wie 's nachts niet te ver wil lopen

Moet je ‘s nachts vaak plassen en heb je geen zin om elke keer helemaal naar de badkamer te lopen? Dan plaats je toch gewoon een toilet in je slaapkamer achter een grote kast? Niemand die je ziet!

2. Garage over? Gebruik het als badkamer!

Vind je die garage een beetje overbodig en heb je daar liever een extra badkamer? Met twee schotjes, wat tegels, een wastafel en een wc kom je al een heel eind. 

En ja, het is écht een garage. Op de Funda-pagina van het huis kwamen we de volgende foto tegen. Dus als je en plein public en met weids uitzicht je behoefte wil doen, dan rol je gewoon het luik open.

3. Leuk voor de visite

Of het nóg meer in het zicht kan? Jawel, gewoon midden in de slaapkamer! Je zal maar bezoek hebben van je date. “Wil je anders even op de gang wachten?”

4. Bukken voor de buren

Zit er een loze ruimte tussen de trapleuning en de muur? Installeer er gewoon een wc’tje. Wel een beetje gebukt blijven zitten, want het kan zomaar zijn dat de buren mee gluren…

Fotocredits

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore