Eigen Huis & Tuin

Evelyn kijkt binnen bij @lekkerensimpel: "Je bent wel een beetje een opschepper hoor..."

26 juni 2020 13:43 Aangepast: 01 juli 2020 13:45

In eigen huis en tuin van... kijkt Evelyn binnen bij influencers op het gebied van interieur. Deze week kijken we binnen bij het supermooie huis van Jorrit en Sofie! (@lekkerensimpel)

Jorrit en Sofie wonen samen in een prachtig huis in Lelystad. Het stel is gek op koken en inmiddels hebben ze van deze hobby hun werk gemaakt. Sinds 2012 zijn ze bezig met delen van lekkere recepten via hun website en blog. Ze plaatsen bijna elke dag een nieuw recept en posten daarbij ook vaak een food gerelateerd artikel. Jorrit en Sofie zijn, zoals ze zelf aangeven, geen sterrenchefs maar weten als geen ander hoe je op een makkelijke en snelle manier een lekkere maaltijd op tafel krijgt!  

Naast gevoel voor eten hebben de twee ook een goede smaak als het aankomt op het interieur in huis. Sinds ze af en toe wat delen over hun huis op Instagram krijgen ze superveel vragen over hun interieur en zijn ze naast het koken dus ook wat vaker bezig met de stijl in huis! Ook benieuwd naar het interieur van Jorrit en Sofie? Check dan de video!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore