Binnenkijken bij

Binnenkijken bij... het stijlvolle huis van Jorrit en Sofie (@lekkerensimpel)

31 juli 2020 07:24 Aangepast: 31 juli 2020 10:54

In "eigen huis en tuin van..." kijken we elke week binnen bij influencers op het gebied van interieur. Deze week bezoekt Evelyn Struik het superleuke huis van foodbloggers Jorrit & Sofie (@lekkerensimpel).

Van hobby naar werk

Jorrit en Sofie wonen samen in een prachtig huis in Lelystad. Het stel is gek op koken en inmiddels hebben ze van deze hobby hun werk gemaakt. Sinds 2012 zijn ze bezig met delen van lekkere recepten via hun website en blog. Ze plaatsen bijna elke dag een nieuw recept en posten daarbij ook vaak een food gerelateerd artikel. Jorrit en Sofie zijn zoals ze zelf aangeven geen sterrenchefs maar weten als geen ander hoe je op een makkelijke en snelle manier een lekkere maaltijd op tafel krijgt!

Een kookboek

In 2014 kwam het eerste Lekker en Simpel kookboek uit met maar liefst 100 recepten. Na dit succes brachten ze nog een tweede, derde en vierde kookboek uit vol lekkere maaltijden. Met de boeken en de website hopen ze dat iedereen lekker kan genieten in de keuken en dat zij hier een steentje aan kunnen bijdragen.

Foodies met stijl

Naast gevoel voor eten hebben de twee ook een goede smaak als het aankomt op het interieur in huis. Voor Sofie is het belangrijk dat het interieur rust uitstraalt en een persoonlijke touch heeft. Ze vindt het heerlijk om nieuwe spullen te kopen maar het moet wel ruimtelijk blijven. Sinds ze af en toe wat delen over hun huis op Instagram krijgen ze superveel vragen over hun interieur en zijn ze naast het koken dus ook wat vaker bezig met de stijl in huis!

Meer binnenkijkers?

Kijk dan hier!
 

Fotocredits:

Jorit & Sofie @lekkerensimpel

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore