Binnenkijken bij

Binnenkijken bij... het inspirerende huis van interieurblogger @Keeelly91!

30 juni 2020 10:06 Aangepast: 31 juli 2020 10:08

In "eigen huis en tuin van..." kijken we elke week binnen bij influencers op het gebied van interieur. Deze week bezoekt Evelyn Struik interieurblogger & fotograaf Kelly, beter bekend als @keeelly91!

Interieur liefhebber

Samen met haar man Patrick, haar zoontje Toby en haar soms wat onhandige kat Klungel woont ze in een eengezinswoning in het Zuid-Hollandse Boskoop. Sinds 2013 is Kelly veel bezig met haar eigen interieur en dat vindt ze heerlijk!  

Al snel kreeg ze de smaak te pakken en in 2015 begon ze met het delen van haar interieur op Instagram. Omdat ze regelmatig haar interieur omgooit had ze genoeg content om haar Instagram te vullen met toffe inspiratiefoto’s. Inmiddels is haar Instagramaccount uitgegroeid tot een bron van inspiratie voor velen en wordt ze momenteel gevolgd door 52,4 duizend mensen!

Van hobby tot werk

Niet alleen op Instagram inspireert Kelly, ook op haar blog deelt ze ontzettend veel leuke content. In 2016 heeft ze de fotografieopleiding gekoppeld aan haar liefde voor interieur en hieruit is de blog ontstaan. Op deze blog kan ze naast inspiratiefoto’s nog veel meer delen en schrijft ze onder andere leuke artikelen met tips & tricks voor elke interieurliefhebber!  

Naast haar baan bij Intratuin heeft ze het dus hartstikke druk met haar online kanalen. Haar hobby is uitgegroeid tot iets groots en ze werkt regelmatig samen met toffe bedrijven op het gebied van styling en fotografie!

Een bezige bij

Kelly zit dus eigenlijk nooit stil en dat geldt ook voor haar interieur. Door kleine spullen anders neer te zetten blijft ze haar interieur steeds vernieuwen. Ook grote items in huis krijgen soms een andere plek, zo blijft ze lekker bezig!

Naast afwisseling zijn persoonlijke spullen voor haar ook belangrijk. Na een fijne vakantie neemt ze vaak een leuk item mee die ze dan weer een mooi plekje geeft in haar woning. Zo maakt ze haar interieur helemaal eigen! 

Meer zien?

Ben jij benieuwd naar Kelly's interieur? Je ziet haar favoriete plek, haar stijl en de slaapkamer terug in de videoserie op ons Instagram-kanaal! Meer inspirerende binnenkijkers? Neem dan hier eens een kijkje!

Fotocredits:

Kelly

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore