Eigen Huis & Tuin

Regenachtige dag? Met deze activiteiten verveel je je niet!

17 januari 2021 18:16

Kijk je naar buiten en zie je dat de zon zich heeft ingeruild voor donkere wolken? Je kunt natuurlijk warm onder de dekens kruipen en een serie opzetten, maar er zijn ook talloze andere dingen om te doen op zo'n regenachtige dag. Benieuwd welke? Wij zetten ze voor je op een rijtje!

1. Restyle de woonkamer

Kijk eens rond wat je kunt veranderen in huis. Haal de bank van zijn plek, doe nieuwe actuelere foto’s in de fotolijstjes en plaats nieuwe accessoires in de woonkamer. Probeer eens een geheel andere look te creëren op deze regenachtige dag.

2. Ruim de kasten op

Heb je nog een aantal kasten vol rommel in huis waar je gewoonweg niet aan toekomt of blijf je het klusje steeds uitstellen? Pak die eens aan! Misschien kom je nog wel wat leuke dingen tegen die je nog een plekje kan geven in huis, of die je wellicht kunt verkopen of naar de kringloopwinkel kan brengen. 

3. Geef je meubilair een boost

Heb je nog een oude kast staan, of een bank die aardig versleten is? Geef ze een boost! Je moet alleen wel even door de regen om de benodigdheden te halen, maar het eindresultaat zal erg leuk zijn! Hier lees je een aantal tips om je meubels een tweede leven te geven. 

4. Doe inspiratie op voor je interieur

Ben je toe aan wat verandering in huis? Niets is leuker dan bedenken hoe jouw nieuwe huiskamer eruit gaat zien. Ga er lekker voor zitten met een kopje thee en struin de hele middag het internet af naar de mooiste interieurtrends. Heb je wat inspiratie nodig? Volg ons op Pinterest!

5. Maak een nieuwe afspeellijst

Heb je geen zin om bezig te zijn met interieur en opruimen? Van muziek kun je nooit genoeg krijgen! Maak diverse lijsten aan in verschillende genres. Dit is niet alleen erg ontspannen, het is ook nog een superhandig voor onderweg!

Tip: vind je de muziek die in de afleveringen van Eigen Huis & Tuin wordt gebruikt vaak leuk? Bekijk de afspeellijsten op ons Spotify-account

 

Fotocredits:

Headerfoto: Freddie Marriage - Unsplash

Foto 1: Eigen Huis & Tuin

Foto 2: Bintihome - Instagram

 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore