Eigen Huis & Tuin

Van karakterloze studio naar Parisian chique hotelkamer

30 juni 2020 06:31 Aangepast: 09 juli 2020 15:28

Charlotte heeft een studio gekocht in Bussum die nog helemaal leeg staat. Dit betekent dat wij met een blanco ruimte aan de slag mochten! Superleuk natuurlijk! Ze leeft een veganistisch bestaan en houdt van de Parijse stijl qua interieur. Daar konden Thomas en Denise wel wat mee!

Thomas begint met het leggen van een visgraatvloer met bies. Dit past perfect bij het chique gevoel dat Charlotte graag in huis heeft. Hierna gaat hij met de muren aan de slag. Op één van de muren plaatst hij houten lijsten die later mee gesaust worden. Dit creëert direct meer dimensie aan de muur, wat het minder saai maakt. Tot slot maakt een mooi goud met zwart behang op de andere muur de woonkamer helemaal af!

Hierna is het tijd om de keuken aan te pakken. Omdat deze eigenlijk nog goed is, komt er geen nieuwe keuken in. Thomas brengt nieuwe tegels aan en verft de keukenkastjes om het een moderne uitstraling te geven. Hierna gaat hij door naar boven, waar hij de op maat gemaakte kast afmaakt. Hij zet louvredeurtjes erin die vroeger als zonneluiken gediend hebben. Dit geeft een authentieke look aan de kast.

Als laatste komt styliste Denise langs om de puntjes op de i te zetten. Er komt een geweldig gouden bistrotafeltje in de woonkamer inclusief fijne eetstoelen. De piano van Charlotte wordt naar binnen gebracht en Evelyn brengt nog wat fijne hortensia’s mee om de kamer extra op te fleuren.

De studio van Charlotte is helemaal af en nu kan ze eindelijk in haar nieuwe huis intrekken!

Fotografie

Sonja Velda

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore