Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin

Van gedateerde en vochtige badkamer naar luxe privé spa

Joana en Bart hebben samen een gezinswoning gekocht en pakken het stukje bij beetje aan. Joana wilde Bart verrassen met een nieuwe badkamer, zodat zij deze zorg zelf niet hoefden te dragen. Wij kwamen langs en maakten de badkamer van hun dromen.

Thomas begint met het leegmaken van de badkamer. Het bad en het toilet worden eruit gesloopt, net als de vloer. Hierna wordt een nieuwe inbouw geïnstalleerd voor het toilet, wat natuurlijk moet gebeuren voordat de nieuwe tegels geplaatst worden.

De wandtegels laat hij intact en hier plaatst hij de nieuwe overheen. Op de wand komen tegels met een marmerlook en tegen de achterwand komen er tegels met een houtlook. Zo krijgt de badkamer echt een spa-sfeer en wordt het geheel wat warmer.

Er komt een vrijstaand bad met een vrijstaande kraan tegen de achterwand te staan. Hier kan het hele gezin lekker badderen. De stalen douchedeuren voegen nog een stoere touch toe aan de badkamer en er komt natuurlijk een grote regendouche in! Denise maakt de luxe badkamer helemaal af met nog wat planten en mooie accessoires.

Het gezin kan nu heerlijk genieten van hun badkamer die inmiddels aanvoelt als een privé spa! Zo kunnen ze echt tot rust komen na het klussen in het huis.

Fotografie

Sonja Velda