Eigen Huis & Tuin

Skypen met Michiel: Zo breek je een lange wand in een smalle woonkamer op

12 juni 2020 14:47 Aangepast: 30 juni 2020 14:47

Interieurarchitect Michiel de Zeeuw doet niets liever dan advies op maat geven. Of dat nu op tv is, bij mensen thuis of? via Skype, dat maakt niet uit! Deze week neemt hij een virtueel kijkje in Fatma??s huis en geeft haar wat leuke ideeën voor haar woonkamer.

Fatma was tijdens de Eigen Huis & Tuin Helpdesk-maand één van de gelukkige winnaars van een privé skypesessie met Michiel. Op deze manier kon Michiel vanuit zijn eigen werkkamer een kijkje nemen in haar huis om haar advies te geven en haar op weg te helpen haar woonkamer gezelliger in te richten, zowel voor haarzelf, als voor haar zoontje.

Het probleem volgens Fatma is dat ze een rechte woonkamer heeft, waarbij de lange wand nu enkel bestaat uit een bank en een bijzettafeltje in de ene hoek en een bureautje voor haar zoontje in de andere hoek. Ze wil graag een eigen plekje voor haar zoon creëren, maar weet niet hoe ze dit moet aanpakken. Michiel merkt op dat alles langs de lange wand laag is en dat er eigenlijk iets in de hoogte moet gebeuren om de lange muur op te breken. Hij laat verschillende ideeën zien aan de hand van inspiratiebeelden op Pinterest en helpt Fatma een heel eind op weg.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore