Van onze partner Sanisale

Douchen in het zonnetje? Dat kan!

22 juni 2020 16:03 Aangepast: 29 juni 2020 16:04

Lekker douchen met de zon op je gezicht, dat klinkt toch ideaal? Wist je dat dat nu zelfs in jouw badkamer te realiseren is? Neem een kijkje in de wereld van de sunshowers!

Een sunshower is een lichtstrip die in je douche geïnstalleerd kan worden. Je kunt deze laten inbouwen, maar ook door een opbouwsysteem laten plaatsen. Er zijn nu nog twee soorten, namelijk met enkel infraroodlicht of in combinatie met UV-licht.

Infrarood licht

Wanneer je alleen infraroodlicht hebt, betekent het dat je vooral warmte zult voelen. Deze warmte is vergelijkbaar met een lekker lentezonnetje. Dit licht is goed voor je spieren, omdat het ze laat ontspannen. Daarnaast stimuleert het je bloedsomloop en kan het pijnverlichtend werken

UV-licht

Wil je nog meer gezondheidsvoordelen ervaren, dan kun je kiezen voor een sunshower met UV-licht. Je verbrandt hier niet van en kunt veilig genieten van het gevoel van een zomerzonnetje. Je pikt direct wat extra vitamine D op, wat ook direct zorgt voor een betere weerstand en meer energie. Verwacht niet dat dit hetzelfde is als een zonnebank, want het is niet de bedoeling dat je deze een half uur aan hebt staan. Vijf minuutjes per dag of om de dag is voldoende om van de voordelen te genieten!

Wil je meer informatie over de sunshower? Bezoek de site van Sanisale.com en ontvang extra advies!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore