Grohe

Zo kom je nooit meer handen te kort in de keuken

28 juli 2020 04:35 Aangepast: 28 juli 2020 13:36

Ken je dat, vieze handen in de keuken waardoor je je kraan helemaal onder smeert? Dat hoeft niet meer! De nieuwe generatie smartkranen denken met je mee!

Wanneer je fanatiek aan het koken of bakken bent, kunnen je handen nog wel eens vies worden. Om ze af te spoelen, moet je de kraan aanraken waardoor je deze vies maakt. Erg onhandig, want zo blijf je alles schoonmaken en poetsen. Wist je dat er nu kranen zijn waarbij dit je niet meer overkomt?

Hoe dan?

De nieuwe GROHE SmartControl keukenkranen kun je namelijk bedienen door middel van een handige knop. Deze kun je zelfs met je elleboog aantikken, waardoor je de kraan niet vies hoeft te maken. Ook kun je zo bijvoorbeeld makkelijk je pannen afgieten en afspoelen, zonder de pan los te hoeven laten! Je kunt de temperatuur en de kracht van de straal aanpassen door aan de knop te draaien.

Smart functie

Voor een nauwkeurige instelling van de watertoevoer kan de GROHE ProGrip knop naar rechts of links worden gedraaid - van de zuinige Eco spray tot de krachtige Jet spray. Door opnieuw op de knop te drukken wordt de waterstroom onderbroken. De instelling voor je gewenste hoeveelheid water wordt automatisch opgeslagen voor de volgende keer dat je de kraan gebruikt.

Wil jij ook zo'n handige kraan in je keuken? Check het assortiment van GROHE voor deze smart kranen!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore