Liefde voor je huis

4 kleuren die je werkruimte thuis een luxe uitstraling te geven

25 september 2020 15:10 Aangepast: 25 september 2020 15:12

Wil jij dat jouw werkruimte in huis een luxe kantoor uitstraling krijgt? Dat kan! Met de juiste kleuren kom je vaak al een heel eind. Wij zetten 4 kleuren voor je op een rijtje die je werkkamer een stuk luxer laten aanvoelen!

1. Forest green

Deze prachtige donkergroene kleur geeft je werkruimte een luxe uitstraling en is supermooi te combineren met gouden accessoires die de ruimte een nog chiquere uitstraling geven. Daarnaast is deze kleur ook nog eens goed voor je productiviteit en staat deze kleur erom bekend dat het stress vermindert en de concentratie verbetert.  

2. Blauw

Ook de kleur blauw maakt de werkruimte al snel een stuk chiquer. Daarnaast schijnt de kleur blauw ook nog eens een positief effect te hebben op je creativiteit en productiviteit, win-win dus! Let er wel op dat je niet de hele kamer blauw maakt, te veel blauw schijnt volgens sommige onderzoekers namelijk slaapverwekkend te zijn…

3. Strak wit

De kleur wit klinkt misschien wat saai maar met deze kleur krijgt jouw werkkamer een luxe en frisse uitstraling krijgt. De witte kleur straalt rust uit en zorgt voor een ‘clean’ interieur. Bang dat het te saai wordt? Geen zorgen, met mooie accessoires kun je het zo gek maken als je zelf wilt! De witte kleur zorgt er ook nog eens voor dat je niet afgeleid raakt, zo kun je rustig werken in jouw stijlvolle werkkamer.

4. Graniet grijs

Deze kleur is zakelijk en zorgt in combinatie met de kleuren als roze, goud en blauw voor een luxe uitstraling. Het fijne aan graniet grijs is dat je deze kleur oneindig kunt combineren. Met deze kleur aan de muur kun je dus om de zoveel tijd je accessoires weer vernieuwen, zo kun je elke keer weer genieten van een nieuwe touch in het interieur van jouw werkruimte!

Fotocredits:

Headerfoto: Bench Accounting-Unsplash
Foto 1: Leclairdecor
Foto 2: Duttonbrown

Daphne van Kaam

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore