Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin

Van kale ruimte naar speelparadijs

Rinse en Naomi hebben het hele huis verbouwd, maar zijn inmiddels een beetje uitgeblust. De zolder, en tevens de kamer van de oudste dochter, kan nog wat hulp gebruiken. Dit was een perfecte klus voor de winnares van 'Stylist gezocht' Wieke!

De winnares van onze actie ‘Stylist gezocht’ kreeg de unieke kans om deze klus vorm te geven. Wieke heeft het ontwerp gemaakt voor de zolder van de familie, die in twee delen gesplitst wordt. Om deze reden begint het klusteam met een extra verdieping te maken in de hoge ruimte, waar de slaapkamer van Liv zal komen.

Er wordt een vaste trap gebouwd naar deze verdieping, die veilig is voor de vier kinderen in het gezin. Om te zorgen dat de extra verdieping wat licht krijgt, wordt er een groot dakraam geïnstalleerd. Deze zorgt niet alleen voor meer licht, maar ook voor frisse lucht. De kamer wordt behangen met neutrale kleuren, zodat er in de accessoires wat meer kleur gebruikt kan worden!

Thomas bevestigt klimgrepen aan de muur, zodat de kids lekker kunnen klauteren. Wanneer Thomas klaar is met klussen, kan Wieke aan de slag met de aankleding van deze mooie kinderkamer. Naast een fijne hangstoel om lekker in te chillen, heeft ze ook gedacht aan wat persoonlijke touches zoals tekeningen.

De speelzolder is nu helemaal af! De grote kamer is omgetoverd tot een te gek speelparadijs, waar ruimte is voor alle kids en zelfs hun vriendjes en vriendinnetjes! 

Fotografie

Sonja Velda