Eigen Huis & Tuin

Van klein kamertje tot logeerkamer, werkruimte en kledingkamer in één!

30 juni 2020 06:21 Aangepast: 24 juli 2020 10:31

Sonny en Derek wonen een maand in hun nieuwe huis. Ze hebben de woning compleet gestript en verbouwd, maar ze hebben nog één kamer over. Hier willen ze een logeerkamer, werkruimte én kledingkast in hebben. Thomas en styliste Denise gingen deze uitdaging graag aan!

Thomas begint met het opmeten van de ruimte.  Hij gaat alle meubels op maat maken, dus dit is een cruciale stap wanneer je zoveel verschillende meubels in een kleine ruimte wilt laten passen. Vervolgens schildert hij alle muren in een grijze tint. Dit geeft rust aan de ruimte, waardoor Derek goed kan studeren of werken.

Dan is het tijd om het logeerbed te maken. Hier maakt Thomas een uitschuifslaapbank voor, zodat deze minder ruimte inneemt. Hiernaast zet hij een grote kast, waar de heren hun kleding in kwijt kunnen. Omdat ze veel gouden details in huis hebben, wordt dit ook in de kast verwerkt. Het bureau krijgt een uitschuifbare verdieping, zodat de laptops op diverse hoogtes kunnen staan. Zo kunnen ze allebei comfortabel aan het bureau werken.

Als laatste worden nog wat accessoires toegevoegd om de ruimte af te maken. Denise heeft voor fotolijsten met persoonlijke foto’s gezorgd en ook gelet op de gouden details in de rest van de items. Nu het af is kunnen Derk en Sonny logees ontvangen, zich concentreren op hun werk en tegelijkertijd hun kleding kwijt, en dat allemaal in één ruimte!

Fotografie

Sonja Velda

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore