Wonen

Voorwaarden gebruik hashtag #mijneigenhuisentuin

07 september 2020 08:55 Aangepast: 07 september 2020 15:56

Gebruik op Instagram onze hashtag #mijneigenhuisentuin en wie weet delen we jouw foto! We zetten hieronder op een rijtje wat de voorwaarden zijn.

Door gebruik te maken van de hashtag #mijneigenhuisentuin geef je RTL een onbeperkte licentie om: 

  • jouw foto te gebruiken of door te plaatsen, zonder dat RTL hiervoor een vergoeding verschuldigd is.
  • de foto onbeperkt en voor elk doel te gebruiken, te bewerken of te delen via welke media en in welke vorm dan ook, waaronder het gebruik in televisieprogramma’s (o.a. in Eigen Huis & Tuin Lekker Leven) en bijbehorende social media-kanalen.

Hiervoor in ruil krijg jij:

  • Gratis publiciteit op onze eerdergenoemde kanalen. 
  • Een naamsvermelding voor de fotograaf. 

Je hebt het recht om:

  • Te allen tijde jouw toestemming in te trekken, middels een mailtje naar eigenhuisentuinlekkerleven@rtl.nl. Hierna zullen wij samen in overleg bespreken welke foto’s (en om welke reden) verwijderd worden van de betreffende kanalen. 

Credits

Voor zover dit in redelijkheid mogelijk is zal RTL jouw volledige naam of gebruikersnaam (en wanneer mogelijk met weblink naar uw website of portfolio) bij de afbeelding, of in het geval van de website onderaan de webpagina vermelden. Is dat bij jouw afbeelding niet of niet correct gebeurd? Neem dan contact op met ons door te mailen naar eigenhuisentuinlekkerleven@rtl.nl, onder vermelding van (een link naar) het desbetreffende platform/locatie. 

Eigendom

RTL gaat er van uit dat je beschikt over de (intellectuele eigendoms-)rechten ten aanzien van de desbetreffende afbeelding. Door gebruik te maken van de hashtag #mijneigenhuisentuin vrijwaar je RTL voor mogelijke aanspraken van derden ter zake. 

Toestemming intrekken

Natuurlijk is het mogelijk om je toestemming in te trekken. Mail je verzoek tot het verwijderen van afbeeldingen naar eigenhuisentuinlekkerleven@rtl.nl en (een link naar) het desbetreffende platform/locatie. We zorgen ervoor dat de afbeelding zo snel mogelijk wordt verwijderd van onze digitale kanalen. Mochten we jouw foto gebruiken in ons tv-programma of de nieuwsbrief? Dan kunnen de afbeelding helaas niet meer verwijderen.

Eigen Huis & Tuin

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore