Ga naar de inhoud
Grohe

Zo geef je je badkamer een upgrade met een nieuwe douche!

Steeds meer mensen verkiezen een ruime en luxe douche boven een lekker bad. Aangezien een douche een stuk praktischer en zuiniger is voor dagelijks gebruik, staat deze steeds centraler in de badkamer. Voor wat voor een douche ga jij?

Een nieuwe badkamer

Heb je een nieuwbouwwoning gekocht of wil je je oude badkamer verbouwen? Dan kan je ook voor een inbouwdouche kiezen. Aangezien je met helemaal niets begint, kun je de badkamer precies zo indelen als jij wilt. Door de douche in te bouwen heb je geen buizen en stangen aan de wand hangen, waardoor het geheel een stuk strakker oogt en je meer beweegruimte overhoudt.

Een huurhuis, wat nu?

Heb je geen mogelijkheid om je badkamer te verbouwen, omdat je bijvoorbeeld je woning huurt of omdat de badkamer zelf nog prima is? Geen probleem, want zelfs dan kun je een nieuwe douche installeren. Een inbouwdouche is dan niet zo heel handig, dus denk aan een opbouwdouche! Deze kun je makkelijk installeren zonder iets te moeten slopen of de tegels te beschadigen. Zo kun jij de fijnste douche uitkiezen, zonder de hele badkamer te hoeven slopen!

Wil jij je badkamer ook een flinke upgrade geven? Check de website van GROHE voor de mogelijkheden!