Ga naar de inhoud
Van onze partner Gardena

Minder werk in je tuin en meer genieten, zo doe je dat!

Een goed onderhouden tuin is natuurlijk het fijnste wat er is, zeker als je er lang van kunt genieten. Helaas kan dit aardig wat tijd en moeite kosten. Wij hebben voor jou de oplossing, zodat je meer kunt genieten en minder zelf hoeft te tuinieren!

Je tuin smart maken

Wanneer je je tuin smart maakt door diverse apparaten, heb je er geen omkijken meer naar! Dit kan met het Gardena smart system! De apparaten bevatten sensoren die constant meten wat je gazon nodig heeft. Zo komt je tuin niets meer te kort, ook als jij even geen tijd hebt! Bestuur al je apparaten vanuit één app voor extra overzicht! Heb je al items met een stekker aangesloten in de tuin zoals verlichting? Deze kun je door middel van een smart Power Adapter ook koppelen in de app. Handig toch? 

Robotmaaier

Je geniet meer van je onderhouden tuin, wanneer je gazon er perfect bij staat. Je hebt natuurlijk geen zin om hem elke week te maaien en daar is dan ook een oplossing voor bedacht! Na de robotstofzuiger is er nu ook de robot grasmaaier! Deze maait je gazon piekfijn, zodat jij dat niet hoeft te doen. Door de slimme sensoren maait 'ie precies genoeg en laat het restje liggen als voeding. Hierdoor wordt je gazon niet alleen goed gemaaid, maar krijgt het ook een betere conditie.

Besproeiingscomputer

Ben jij ook wel eens vergeten je tuin te sproeien? Helaas komt dit wel vaker voor. Met een slimme besproeiingscomputer kun je je tuin automatisch water laten geven. Deze computer sproeit alleen als hij doorheeft dat je gazon het kan gebruiken. Als het dus niet nodig is, sproeit hij niet en bespaar jij water! Dubbel voordeel!

Ben jij benieuwd hoe jij jouw tuin smart kunt maken? Bezoek de website van Gardena!