Eigen Huis & Tuin

Van antieke badkamer naar luxe hotelspa

30 juni 2020 06:15 Aangepast: 30 juni 2020 13:15

Paul en Monica hebben 17 jaar geleden hun huis gekocht en hebben nooit iets aan de badkamer gedaan. Deze is dan ook al 33 jaar oud en toe aan een moderne make-over. De bewoners houden van een luxe hotelsfeer, dus daar zijn Thomas en Denise mee aan de slag gegaan!

Al het oude meubilair wordt uit de oude badkamer gesloopt. De ruimte voor de badkamer wordt wat uitgebreid zodat er een dubbele wastafel geplaatst kan worden. Hiervoor is een deel van de kamer ernaast gebruikt. Wanneer de hele ruimte gestukt en betegeld is, kunnen we met deze frisse basis aan de slag voor de rest van de badkamer.

Thomas plaatst direct een waterontharder, zodat de bewoners voortaan minder last hebben van kalkaanslag. Hij heeft een nisje in de douchewand gebouwd, waar alle doucheproducten in kunnen staan. Zo hoeven er tenminste geen onhandige rekjes in de douche te komen. De douchedeur heeft getint glas, wat een smokey uitstraling heeft en ontzettend veel sfeer geeft. Ook plaatst Thomas waterbestendig behang achter de wastafels en geeft deze nog een extra waterafstotende coating.

Voor extra opbergruimte maakt Thomas een kast op maat. Hier kunnen de wasmanden in weggewerkt worden, maar er is direct ook wat extra ruimte voor decoratie. Een luxe badkamer heeft namelijk wel wat extra styling nodig en hier kan Denise wat mooie items kwijt die bijdragen aan de hotelsfeer.

De badkamer is nu een stuk groter, luxer en dus helemaal af! De bewoners kunnen nu elke dag genieten van een hotelsfeertje in eigen huis!

Fotografie

Sonja Velda

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore